Khamis, 4 Februari 2010

LAPORAN SODOMI II : MAK LAMPIR DAN KUNTILANAK TERJERIT-TERLOLONG PADA SAIPOL.?

PENYOKONG ANWAR CACI SAIFUL


KUALA LUMPUR - SEKUMPULAN PENYOKONG DATUK SERI ANWAR IBRAHIM MENCACI MOHD SAIFUL BUKHARI AZLAN KETIKA BELIAU TIBA DI KONDOMINIUM DESA DAMANSARA, JALAN SETIA KASIH, BUKIT DAMANSARA, TENGAHARI TADI BERSAMA ROMBONGAN PERBICARAAN KES LIWAT TADI.

MEREKA YANG KEBANYAKAN ADALAH WANITA, MENJERIT DENGAN PERKATAAN "JANTAN SIAL" DAN "MANGKUK HANYUN" SERTA BEBERAPA PERKATAAN KESAT LAIN KEPADA SAIFUL KETIKA BELIAU MENGIKUTI HAKIM, PEGUAMNYA DAN PEGUAMBELA ANWAR MENUJU KE KONDOMINIUM ITU.

ROMBONGAN PERBICARAAN BERADA DI SANA UNTUK MELAWAT TEMPAT KEJADIAN DI MANA PERBUATAN LIWAT ITU DILAKUKAN SELEPAS SAIFUL MENYAMBUNG KETERANGAN SECARA TERTUTUP DI MAHKAMAH PAGI TADI.

aidcnews


SODOMI II

.3.10PM: SELEPAS PERMOHONAN DARIPADA PIHAK PEMBELAAN, HAKIM MOHD ZABIDI BERKATA PERKATAAN 'LAGI' YANG DIGUNAKAN OLEH UTUSAN MALAYSIA AGAK 'NAKAL'.

MAHKAMAH BEREHAT SEBENTAR BAGI MEMBOLEHKAN HAKIM MEMBUAT KEPUTUSAN SAMADA TINDAKAN MENGHINA MAHKAMAH DILAKUKAN ATAU TIDAK.

3.30PM: HAKIM MOHD ZABIDIN MEMUTUSAKAN TIADA TINDAKAN MENGHINA MAHKAMAH KERANA IA PERLU DIBUKTIKAN MELALUI SIASATAN TERPERINCI.

KATANYA, PIHAK PEMBELAAN PERLU MEMBUAT LAPORAN POLIS TERHADAP UTUSAN MALAYSIA JIKA BERPENDAPAT LAPORAN BERKENAAN MENGHINA MAHKAMAH.

3.35PM: MAHKAMAH MEMPERTONTONKAN RAKAMAN CCTV SAIFUL DI KONDOMINIUM.

3.40PM: KOMPUTER YANG MENAYANGKAN RAKAMAN VISUAL CCTV DI TEMPAK LETAK KERETA KONDOMINIUM DIPEGUNKAN.

HAKIM MENGARAHKAN ANWAR KELUAR DARI KANDANG BERSALAH DAN MENGHAMPIRI SKRIN KERANA TERTUDUH TIDAK DAPAT MELIHAT DENGAN JELAS.

3.45PM: RAKAMAN MENUNJUKKAN SAIFUL MEMASUKI LIF DI TEMPAT LETAK KERETA DAN MENINGGALKAN KONDOMINIUM LEBIH SEJAM KEMUDIAN

4.00PM: SAIFUL BERKATA PADA JAM 1.00 PETANG, 28 JUN 28, 2008, DENGAN DITEMANI OLEH BAPA SAUDARANYA TUAH MOHD HALIM, MEREKA KE HOSPITAL TAWAKAL. BAGAIMANAPUN DIA GAGAL MENDAPAT RAWATAN KERANA HOSPITAL ITU BEROPERASI SEPARUH HARI.

BERIKUTAN ITU, DIA PERGI KE SEBUAH LAGI HOSPITAL SWASTA, HOSPITAL PUSRAWI DAN DIRAWAT OLEH DR MOHD OSMAN ABDUL HAMID.

4.10PM: SAIFUL BERKATA DOKTOR DI PUSRAWI MECADANGKANNYA SUPAYA KE HOSPITAL KERAJAAN UNTUK DIPERIKSA.

SAIFUL BERKATA DIA KEMUDIANNYA KE HOSPITAL KUALA LUMPUR DAN MEMBERITAHU SESEORANG YANG DIKENALI SEBAGAI DR DANIEL YANG DIA DILIWAT OLEH TERTUDUH.

DOKTOR ITU MEMBERIKANNYA SEKEPING NOTA DAN DIA DIRUJUK KE WAD KECEMASAN BAGI MEMBUAT LAPORAN POLIS. SUPERINTENDEN JUDE PEREIRA ADALAH ANTARA PEGAWAI POLIS YANG MEMBANTUNYA MEMBUAT LAPORAN.

4.20PM: MAHKAMAH DITANGGUHKAN SEHINGGA JAM 9.30 PAGI ESOK.

malaysiakini.

12 Comments:

dayak said...

bang tuah..
biar mereka terjerit-jerit. kita tengok lepas ni al-Juburi terjerit-jerit dalam kandang macam berok.

Unknown said...

KEHKEHKEH TEBALIK LA BROO. MAK LAMPIR, ANTU JEROK, KUNTILANAK, POLONG YG KENE RASUK DGN AL JUBORI TU BROO!! HUHUHU..MCM SIYAL PUAKA2 TU!. TAK PADAN DGN POMPAN!. SEB BAIK POMPAN, KLU JANTAN DH LAMA KENE FLYING KIK! HARKKK PTUIHHH!!

srikandi melayu said...

abg jeff..kalau pompuan bagi jer flying kiss...mesti jatuh cintanya..

Awanama said...

hmmm... puaka2 spesis munafik fasik jahil dan kufur tempatnya di neraka jahanam... pertahankan kalimah allah untuk islam swt tapi bila bab kes liwat guna pakai undang2 yahudi... x guna pakai hukum hakam islam@allah swt...

AbgTuah said...

ANON OII..NERAKA DAN SYORGA HAK MENETUKAN HANYA ALLAH SWT...

JADI BERTAUBATLAH..JANGAN JADI KUFUR MENDAHULUI ALLAH SWT.

Awanama said...

A young man stronger than Anuar has his ass banged. You beleive in that? So what is the story Saiful?

If sodomy is a sin they should be both punished by thelaw. isn't it obvious that anwar wants to have sex with him when he was ordered to clean up himself in the bathroom. he went out wearing towel and he was called by anwar to sit with him and let him hug him. come on... i think the other guy enjoy the sex too.

Awanama said...

hukum hakam islam adalah hak allah swt... anuar n sepol 2 org tu umat islam kenapa x guna hukum hakam islam@allah swt...??? jgn le terasa bro tuah nanti kena jual cam enjin jet...

Hang Jebat said...

Salam.....

Puak Umno tidak pernah ambil iktibar dari peristiwa yang lalu.

Dulu kerana gilakan kuasa cuba menjatuhkan DSAI dengan mengfitnah dirinya seaib - aibnya. Allah telah memberi peringatan dengan jatuhnya 5 negeri menaung dibawah pakatan rakyat.

Kini drama yang sama berulang kembali. Insyallah kesannya tumbangnya kerajaan BN di Malaysia.

sekian

AbgTuah said...

TO DAYAK..

BEGITULAH KEADAAN SIFAT DAN PERANGAI MEREKA..MENATANG ZOO PUN TAK MAHU TERIMA..

JEFF..

KEH KEH KEH..LUPA LAK KAWAN..ANTU-ANTU TU SEMUANYA SENGAJA DILEPASKAN MEMBANTU ANUAR MENGHADAPI KES SODOMI II NI..

SRI..

YE LAH NASIB BAIK BRO TUAH DENGAN BRO JEFF TAK GI..KALAU TIDAK TENTU JINAK MAK LAMPIR DAN ANTU-ANTU POMPUAN TU KAMI KASI SEMBOR JE DENGAN AYAT CINTAN..HEHEHE....

AbgTuah said...

JEBAT OII..

JATUH NYA LIMA BUAH NEGERI TU SEBAB RAKYAT TERPESONA DENGAN REFORMASI TIPU..

SEKARANG RAKYAT DAH SEDAR..

KAPAL SINGH YG KASI SEDAR

DEI KICIK..'DIA HARUS BERTAUBAT'

AbgTuah said...

HE WAS SUMMONED SHOULD BE THE CORRECT TERM..

Awanama said...

apabila kita x gunakan n nafikan hukum hakam islam@allah swt ia adalah ciri2 n sifat2 munafik n fasik... auzubillah... dah confirm allah swt akan campakkan spesis2 ini dlm neraka jahanam... ini ada dnyatakan dlm AlQuran...

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online