Isnin, 1 Februari 2010

LAMAN WEB MY-MALAYSIA DAPAT SAMBUTAN HANGAT.

Laman web my-malaysia dapat sambutan hangat

DAPAT SAMBUTAN... Walaupun laman web rasmi Timbalan Perdana Menteri, 'My-Malaysia-Muhyiddin Yassin untuk Malaysia' baru sahaja dilancarkan kelmarin, jumlah pelawat yang mengunjunginya yang amat mengalakan.

Ini menunjukkan penerimaan dan kesediaan rakyat untuk berinteraksi, memberi pandangan serta mendapat maklum balas daripada Tan Sri Muhyiddin Yassin yang juga Menteri Pelajaran itu.

Muhyiddin semasa melancarkannya berkata, laman rasmi berkenaan adalah sebagai medium interaksi dua hala antara beliau dengan rakyat.

Melalui laman sesawang itu juga, beliau mengalukan-alukan pandangan rakyat yang boleh membantu mewujudkan kesejahteraan negara sekali gus melonjakkan pembangunan agama, bangsa dan tanah air.

Ia boleh dilayari di www.my-malaysia.com.my yang turut memaparkan liputan berita dalam dan luar negara mengenai beliau, aktiviti kemasyarakatan, galeri video, koleksi ucapan dan pautan ke laman-laman web utama kerajaan.

My-malaysia

Liputan 1

Liputan 2

8 Comments:

MAWAR BERDURI said...

salam?

apakah tuan hamba datang ke pelancaran web ini, jika ia? tiada lah ada apa2 hehe..semoga berjumpa lagi..

mawarberduri menyokong 1 Malaysia uhuh

AbgTuah said...

SALAM MAWAR..

MEMANG TUAH ADA..MAWAR PUN ADA..HEHEHE..TAPI YG MANA SATU ENTAHLAH..

sekupangdua said...

salam sahabat!

jelous jugak tengok semua jumpa disana tentu syok kan, tak per ler rasanya jumpa juga kita nantiinsyallah cuma lam tak tengok abang tuah bukak langkah... hahahaha

hilbert said...

Salam AbgTuah,

orang ramai juga boleh melayari laman blog TPM itu diblog saya... klik saja di photo TPM sebelah kiri...he he he anda pasti ke sana...

Panglima Perang Cyber said...

lama benor kita tak jumpa tetapi last sekali dpt juga sabtu lepas ye.

abg tuah dah bersuara kita dlm hp tetapi tidak bersua muka.

sabtu lepas kita dapat mengenali lebih dekat satu sama lain.

lepas ni akan ada lagi perjumpaan.

harap dapat kita bersua lagi dan lebih lama.

ni ada sedikit iklan :



saya baru sahaja setting list blog mengikut abjad.

harap dapat memudahkan saudara ahli BPN utk mengemaskini list blogger BPN di blog masing2

sekian, sekadar makluman.

Tanpa Nama said...

Hangat apa bendanya...yang akses web site tu org2 UMNO/BN jer...buat apa??? sama jer tgk TV nampak gak najib hari2...tak de benda pun...hanya org UMNO jer nak lawat web site tu...itu dikira majoriti ker??? ceh!!!!

GOMO said...

same lah kite...he he he...
dapat berjumpa..ha ha ha

AbgTuah said...

SALAM SEMUA..

TUAH SUNGGUH BERBESAR HATI DAN BERASA AMAT BERTUAH DAPAT BERKENALAN DAN BERSAHABAT DENGAN BLOGGER YANG BERJIWA BESAR SERTA MEMPUNYAI JATI DIRI YANG AMAT HEBAT SEPERTI PANGLIMA..
GOMO..
SRIKANDI..
BH..
OERYABUN..
PISAU..
DET..
PWIRA..
DAN LAIN-LAINNYA..

YA PANGLIMA INSHALLAH KITA DAN RAKAN-RAKAN SEMUA AKAN BERSAMA-SAMA MEPERKUKUHKAN PERJUANGAN BPN.

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online