Selasa, 9 April 2013

SEMAKIN RAMAI PARA BLOGGER TAMPIL UNTUK MASUK BERTANDING

WAHH…NAMPAKNYA KINI SEMANGAT DAN PERJUANGAN PARA BLOGGER TIDAK BOLEH DIPERKECILKAN DAN BUKANLAH SETAKAT PERJUANGAN DI TEPI JALAN SAHAJA.

TIDAK KETERLALUAN JIKA PENULIS KATAKAN, OLEH KERANA KETEGUHAN PRINSIP DAN PERJUANGAN KAMI MAKA TERDAPAT PARA BLOGGER YANG SANGGUP DAN BERANI MASUK BERTANDING DI BARISAN HADAPAN POLITIK NEGARA BAGI MELAWAN KEPALA-KEPALA PAKATAN IBLIS DI MALAYSIA.

PENULIS AMAT BERBANGGA MENJADI BLOGGER SEHINGGA DAPAT MENGENALI BARISAN BLOGGER YANG TERHEBAT INI.

PUJIAN DAN SOKONGAN HARUS DIBERIKAN KEPADA PARA BLOGGER INI KERANA PRINSIP MEREKA ADALAH BERANI KERANA BENAR DAN DASAR PERJUANGAN MEREKA ADALAH SUCI DAN IKHLAS…DEMI AGAMA, BANGSA DAN NEGARA.

SAYUGIA ITU...SARANAN PENULIS BUAT RAKAN BLOGGER TERSEBUT….

TERUSKAN NIAT MURNI KALIAN…!!

JANGAN UNDUR BIAR PUN SETAPAK..!!

TERUSKAN BERJUANG HINGGA TITISAN DARAH TERAKHIR..!!

JANGAN BAGI PELUANG PADA PAPA-PAPA IBLIS UNTUK BERMARAJALELA DINEGARA INI…!!

MUJUR LALU MELINTANG PATAH...BIAR PUTIH TULANG JANGAN BERPUTIH MATA…LAWAN TETAP LAWAN....

YES ITULAH SUMPAH KITA…!!

DAN PENULIS PERCAYA MAJORITI RAKYAT MALAYSIA DAN PARA BLOGGER DAN KUMPULAN BLOGGER YANG BAIK-BAIK TETAP BERSAMA KALIAN.

SELAMAT BERJUANG WAHAI RAKAN@BLOGGER…

PENULIS JUGA BERHARAP SEKUPANGDUA JUGA MASUK BERTANDING.

BERIKUT ADALAH MAKLUMAT YANG PENULIS SUNTING DARI BLOG ANAKJATIMALAYSIA93

Gempar !!! Satu Rombongan Misi Merisik Bloggers Sekupang Dua Supaya Bertanding PRU 13 !!! 

Info yang terbaru Anak Jati Malaya terima tadi,teman ada dapat info mengatakan ada satu rombongan mengatakan mereka telah datang menghadirkan untuk Bertemu Bloggers Sekupang dua untuk memujuk supaya beliau bertanding menentang Ko Ming di Kerusi yang di pertandingkannya

Menurut Info lagi,dipercayai sehingga jam Ini ,Sekupang dua masih belum memberi respon tentag desakkan tetapi rakan bloggers yang lain terus mendesak agar Bloggers Sekupang Dua Bertangding untuk melawan Ko Ming 

DIdalam pertemuan sulit yang berlangsung selama 30 minit itu,rombongan yang hadir mendesak agar bloggers Sekupang Dua bertanding melawan Ko Meng .

Bloggers yang lain didalam rombongan sebentar tadi sanggup membantu Bloggers Sekupang Dua didalam jelajahnya untuk melawan musuh .

Dikhabarkan Bloggers Sekupang Dua bersetuju untuk berentap tetapi sehingga saat ini masih samar-samar lagi keputusannya untuk bertanding PRU 13. 

Apa-apa pon yang terjadi bloggers PCT akan sentiasa memberi sokongan Pada Blogger Sekupang Dua untuk bertanding menentang Nga Ko Ming .


PENULIS JUGA ADA MENGIKUTI PERKEMBANGAN KEPUTUSAN PAPA GOMO  UNTUK BERTANDING MELAWAN PAPA HOMO@PAPA SETAN  DI PERMATANG PAUH.

PAPA GOMO BAKAL LIWAT ANWAR IBRAHIM DI PERMATANG PAUH....!!!

Malay Delima

Blogger Papa Gomo menyatakan hasrat untuk bertanding sebagai calon Bebas menentang Ketua Umum Parti Keadilan Rakyat (PKR) Datuk Seri Anwar Ibrahim di Permatang Pauh.

Papa Gomo yang diwakili Presiden Pertubuhan Nadi Rakyat, Mohamad Rafi Awang Kechik mengumumkan kesediaan beliau untuk bertanding di Permatang Pauh atau mana-mana kerusi yang ditandingi Anwar.

"Keputusan untuk bertanding itu dibuat kerana dia benar-benar serius meminta agar Anwar berundur secara terhormat daripada arena politik negara ekoran pelbagai isu moral yang didakwa membelenggu pemimpin itu," kata Rafi kepada pemberita di Bangunan Yayasan Selangor Kg. Baru di sini, hari ini.


KENYATAAN PENUH PAPA GOMO

Assalammualaikum dan selamat sejahtera kepada seluruh rakyat Malaysia terutamanya penduduk di Permatang Pauh Pulau Pinang.

Saya telah pun mengambil borang calon SPR bagi melayakkan diri saya bertanding di Parlimen Permatang Pauh pada PRU13 ini melalui wakil saya Saudara Rafi Awang Kecik yang juga merupakan Presiden Nadi Rakyat Malaysia.

Saya mengumumkan untuk bertanding pada pilihanraya ini menentang Dato Sri Anwar Ibrahim di Permatang Pauh bagi menunjukkan kepada Dato Sri Anwar Ibrahim yang saya benar benar serius untuk meminta beliau berundur secara terhormat dari arena politik negara.

Sebelum ini saya telah pun memberikan amaran agar beliau berundur bagi mengelakkan video-video aksi homoseks beliau dipaparkan kepada umum. Namun Dato Sri Anwar masih degil dan mahu mengheret pekara ini dengan lebih besar lagi.

Tun Dr Mahthir pernah memberikan Dato Sri Anwar Ibrahim nasihat untuk berundur secara terhormat sewaktu beliau menjawat jawatan Timbalan Perdana Menteri dan Menteri Keewangan. Tun Dr Mahathir memberikan Dato Sri Anwar Ibrahim peluang untuk tidak diaibkan. Jadi saya juga telah melaksanakan apa yang idola saya Tun Mahathir lakukan dengan memberikan Amaran dan nasihat untuk Dato Sri Anwar Ibrahim berundur secara terhormat sebelum diaibkan dengan lebih dasyat lagi.

Saya mahu bertanding kerana saya mahu menyatakan kebenaran sebagai satu bukti nyata yang saya bukanlah menfitnah. Saya tampil masuk gelanggang bagi menyampaikan perkhabaran kepada dunia saya mahu rakyat sedar betapa rendah dan jijik moral Dato Sri Anwar Ibrahim yang mahu menjadi Perdana Menteri Malaysia.

Didalam pilihanraya ini lah medan terbaik untuk saya mendedahkan segala galanya yang mana dibantu dengan rakan rakan seperjuangan yang lain seperti Dato Eskay, Dato Nallakarupan, Ezam Mohd Nor, Ng Lum Yong, Zahid Mat Arip, Yb Zulkifli Nordin, Anuar Shaari, Hamizun, dan ramai lagi bekas bekas orang kanan Anwar Ibrahim yang kenal bentuk tubuh Dato Sri Anwar Ibrahim.

Kalah sudah pasti buat saya tetapi saya akan pastikan pengundi Permatang Pauh kenal dengan lebih dekat siapa Dato Sri Anwar Ibrahim ini apatah lagi dengan bukti yang ada ditangan saya.

Nantikan saya pada hari penamaan calon di Permatang Pauh. Misi Selamatkan Negara akan dilaksanakan saya dengan dibantu seluruh jentera NGO Nadi Rakyat yang diketuai Presidennya Saudara Rafi Awang Kecik.


2 Comments:

Awanama said...

Bukankah tindakan anda itu akan memnambahkan lagi peluang memberi kemenangan kepada Anuar? Anda sudah memecahkan undi BN!

Awanama said...

Hemm...disatu sudut nampak semacam akan memudaratkan BN...tetapi jika dilihat dari sudut yang lain pula pendedahan demi pendedahan yang akan dibuat oleh PAPA GOMO semasa tempoh berkempen pasti akan membuat anuar lebih goyang. PAPA GOMO mungkin hilang wang pertaruhan kerana pasti yang mengundi beliau teramat kecil sekali...kerana tak mungkin mereka waras akan memberikan undi pada seorang calon bebas yang mereka tahu tak akan menang. Tetapi jumlah pengundi atas pagar pasti akan menyokong BN setelah melihat sendiri pendedahan-pendedahan tersebut. Ingat bukan semua pak chik mak chik tok wan dan nenek di pematang pauh yang berpeluang melihat sendiri perlakuan anuar di blog PAPA GOMO.

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online