Selasa, 20 September 2011

TAK SANGKA YEK...AIR MANI BEGITU HEBAT...MAMPU BERTAHAN 113 DALAM LUBANG DUBOR..


Pasukan pembelaan perbicaraan liwat II hari ini tersentak apabila saksi mereka yang kononnya pakar DNA dari Australia, Dr Brian Mc Donald bersetuju dengan andaian pendakwaan bahawa air mani boleh bertahan di dubur atau rektum antara empat hingga 113 jam.

Perkara itu diajukan kepada Dr Mc Donald, ketika beliau diasak oleh Peguam Cara Negara II, Datuk Mohd Yusof Zainal Abiden ketika memeriksa balas saksi itu di Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur.

Baca selanjutnya di sini

7 Comments:

Unknown said...

welcome back!! abg tuah! jom kita gempur peliwat!


-Jack

AbgTuah said...

Yup Jack..ayuh GEMPUR geng belakang pusing...

ISAC said...

Salam bro,

Selamat kembali ke medan tempur maya...

Awanama said...

apa nak heran kehebatan air mani..bukan sj bertahan samapi 113 jam..malah mampu hasilkan seorang manusia....mmg la hebat...**semua kuasa allah.....

kuntakinte said...

SALAM BRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WELCOME BACK, DAH TUKAR ENJIN BARU KITA SAPU CELAKE CELAKE PENGKHIANAT BRO.

Unknown said...

SALAM, BRO ANU WARDAN ANU NYA PUN TAK JANGKA AIR DIA YG CAIR PUN BOLEH TAHAN LAMA, KANTOI LAGI ANU WAR, YANG DI BAWA NYA DARI AUSTRALIA TUKANG KEBUN JE. KAHKAHKAH

AbgTuah said...

WALAIKUM SALAM BRO ISAC...DDINGBUNGA DAN KUNTAKINTE...

MAAFKAN KAWAN KERANA SELAMA INI KAWAN ALPA DALAM PERJUANGAN...LAMA KAWAN MENYEPI...SEHINGGA MEMBUAT RAMAI KENGKAWAN TERTANYA-TANYA.

BETUL TU BRO...YG DI HARAPKAN UNTUK MENYAMBUNG TALIAN HAYAT TU PUN KELAYAKAN DAH EXPIRED..BUKAN SETAKAT LAYAK BUAT KASUT..MALAH MEMANG KASUT...KAH..KAH..KAH..

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online