Khamis, 18 Mac 2010

NUAR PERGI JUMPA AL-GORE ?


ANWAR IBRAHIM GERUN BETUL DENGAN PENDEDAHAN DS ZAHRAIN SEMALAM. BUKAN SAJA LARI KELUAR DEWAN, MALAH TERUS NAIK FLIGHT KE LUAR NEGARA.

BUKAN APA.., SEMALAM DIA BETUL-BETUL MENDIDIH AGAKNYA..JADI NAK KENA CARI NEGARA GENG UNTUK KASI COOLS DOWN DAN LEPAS TENSION AGAKNYA. MANA TAKNYA..SELAMA 5 MINIT SECARA NON-STOP, BERAPI-API LAGI BERTALU-TALU PEKONG-PEKONG 16 SEPTEMBER, YANG TURUT DIKAITKAN DENGAN YANG DIPERTUAN AGONG DAN PANGLIMA ANGKATAN TENTERA TELAH DIDEDAHKAN OLEH DS ZAHRAIN.OH YE..DARI BLOG SI NUAR NI KATENYA PADA 18 MAC 2010 SEBELAH PAGI DIA JUGA DIJADUALKAN BERJUMPA DENGAN MENTOL NYA SI AL-GORELLA...X-NAIB PRESIDEN USA (SEORANG YAHUDI LAGI…) DI KOTA LONDON. IYELAH ..MUNGKIN UNTUK MENGADU HAL NASIB MALANG LABU-LABINYA. WHO KNOWS.., MAKA MELELEHLAH AIR MATA SI AL-GORELLA NI BILA MENGETAHUI BUDDY KESAYANGANNYA ITU BARU KENA TENYEH DENGAN DS ZAHRAIN.

KAH KAH KAHHHH...!!

ADA BETULNYA KENYATAAN DS ZAHRAIN, IAITU KERAJAAN PERLU MENGKAJI SEMULA PERLANTIKAN DUTA-DUTA DI NEGARA-NEGARA SEPERTI NEGARA BRITAIN, AUSTRALIA, TURKI DAN BEBERAPA LAGI NEGARA TIMUR TENGAH. WHO KNOWS, MUNGKIN ADA SESUATU YANG PELIK TAPI BENAR BERLAKU KERANA SI NUAR SUKA SANGAT BERKUNJUNG KE NEGARA-NEGARA TERSEBUT.

SEMASA MEMBUAT PENDEDAHAN TAKTIK KOTOR 16 SEPTEMBER SEMALAM DS ZAHRAIN JUGA MELEPASKAN PANAHAN BERBISA - KATANYA “SEBAB ITULAH KITA DAPAT LIHAT DAN MEREKA MACAM CHIMPANZEE DALAM SARKAS KERANA KEBENARAN ITU MENUSUK-NUSUK KALBU,”

BELIAU JUGA BERKATA “MEMANG YANG BERSIH DAN SUCI SUDAH KELUAR PKR, YANG TINGGAL HANYALAH MEREKA YANG BERDAKI DAN NAJIS.

APA YANG TINGGAL DALAM PKR HARI INI HANYALAH ‘SHIT’ SAHAJA DAN DI DEWAN MULIA INI, SAYA MAHU MENDEDAHKAN ‘SHIT’ ITU SUPAYA RAKYAT TIDAK TERUS TERPDAYA DENGAN POLITIK DAN SILAP MATA PKR,” KATANYA.

OH YA HAMPIR TERLUPA SATU PERKARA LAGI, MAKANYA BETULAH SANGKAAN RAMAI TENTU UJUD PUAK BAHADUL YANG MULA MENUDUH DS ZAHRAIN SEBAGAI ASKAR UPAHAN UMNO PULA BERIKUTAN KELANTANGAN BELIAU SEKARANG BERBANDING DENGAN SEMASA DIDALAM PKR DAHULU. ITULAH…PUAK JUAK PAKATAN DAH NAK RANAP NI ADA SAHAJA SPINNYA BAGI MEMPERTAHAKAN PARTAI SENGET MEREKA DENGAN MEMBUSUKAN NAMA UMNO PULA.

WALAU BAGAIMANA PUN INI TELAH DINAFIKAN OLEH DS ZAHRAIN.

KEEP IT-UP DS ZAHRAIN..KASI HANTAM..KASI TENYEH..KASI BUNGKUS MEREKA CUKUP-CUKUP.

YB ZUL PULA BILA LAGI NAK BUAT KEJUTAN...KASI LAH SIKIT ...

3 Comments:

Awanama said...

Anuar ni bikin malu company aje. Aku deklare keluar PR

Awanama said...

Hampeh punya mamat al-jubjub ni, aksi macam zoro, tapi rupa zero. Sikit-sikit pegi mengadu pada amerika.

penjejak awan said...

Macam biskut kejab ada kejab tak ada,tapi kali nuar membawa hati duka lara akibat tak tertahan menanggung malu dikerjakan oleh bekas sahabat baik.
Tapi tak apa Al Gore ada,nuar boleh menceritakan keluh kesahnya pada abang al gore.

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online