Sabtu, 24 Oktober 2009

APAKAH INI PERMULAAN KEHANCURAN PAS..?


Nik Ajiss mencadangkan parti itu mengadakan muktamar khas bagi membincangkan isu "dua tiga kerat pemimpin bermasalah", termasuk presidennya Datuk Seri Abdul Hadi Awang. kate muafakat ???

Desakan Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat itu dibuat ekoran kemarahannya terhadap beberapa kepimpinan parti itu, antaranya Setiausaha Agung PAS Datuk Mustafa Ali dan Pesuruhjaya PAS Selangor Datuk Dr Hassan Ali berhubung isu kerajaan perpaduan yang dikaitkan dengan mereka.Itula... sibuk cerita hal UMNO, rupanya dalaman diorang yang ada masaalah...

Sila baca komen Nik Ajiss yang begitu luar biasa >>> PAS : Keperluan Muktamar Khas Luarbiasa?APAKAH HJ HADI AKAN TERLEPAS KALI INI..?

Sumber dari:

http://brojinggo.blogspot.com/2009/10/retak-menanti-belah-nick-ajiss-pecat.

14 Comments:

PAPA GOMO said...

salam bro....
emmm apa nak buat sudah kelihatan amat ketara apabila proksi Anwar yang di ketuai oleh Hussam berjaya memecahbelahkan Pro Ulamak.

jika perpecahan Pas berlaku maka akan wujud penyatuan Islam nanti.

coolooc said...

If malays are so unhappy in this land, they are free to go back to Indonesia, nobody stop them.

They are laughed at by everyone in this world for being lazy, stupid, useless morons.

If we want a good country – we must destroy the Umno party first.

AbgTuah said...

AND THEN WE LET COOLOOC RULES MALAYISIA KA..?

BANYAK CANTEk..GO AND MIRROR YOUR FACE FIRST..!!

YANG GAMBI said...

Salam, itulah kebijaksanaan Anwar mempengaruhi Tok Guru, sehingga pejuang Islam dalam PAS sanggup disingkirkan.....

Kita akan lihat PAS akan dikafankan oleh Anwar.....

Unknown said...

NO! We kick Coolooc ass first then we panggang2 coolooc Brain n give it to the dog to eat. kahkahkah!

then we throw coolooc body at the river and let the fish eat his stink body.. kahkahkah!

AbgTuah said...

YA..

WE ALSO ADD MORE SPICES AND GIVE A GOOD SEASONING TO MAKE STINKING COOLOOC TASTE BIT BETTER SO THAT DOGS AND FISHES WON'T VOMIT AND SICK.

HEHEHE...

Awanama said...

Salam

inilah yang di katakan sibuk pasal umah tangga orang umah tangga sendiri tak sedar rupanya dah nak tunggang langang. Namun percayalah semua lepas seminggu dua pemimpim PAS ini akan berkata ini semua tak benar , ini semua mainnan UMNO dan macam2 lagi yang akan di lemparkan kepada UMNO .

Yang baik dan betul hanyalah PAS yang jahat dan tak betul UMNO namun itu kata pemimpin PAS la orang UMNO relax ja .

Namun kini semua orang tahu bahawa sebenarnya Nik Aziz tak iklas dalam perjuang ISLAM . Kenapa saya berkata demikian kerana jika DNA iklas dan jujur memperjuangkan Islam yang menyokong perpaduan DNA tak akan tolak untuk bergabung dengan UMNO , malah menolak tapi sanggup bersekedudukkan dengan DAP nak nikah pun tak boleh nak kawin lagi la haram . Namun inilah hakikat realiti pemimpin PAS .

Kepada Haji Hadi jika ada berani bincang lah dengan UMNO untuk kekutaan BANGSA melayu dan memperkuatkan lagi Islam di MALAYSIA INI . Bukan dengan berpecah belah .

Faizal Tajudin said...

Coolooc,
You must THINK first before you say anything like that.. be carefull when you talk about Malays..

Ramai melihat ini memungkinkan kepada permulaan kehancuran PAS, tapi mungkin ia boleh menjadi batu loncatan untuk pengukuhan di dalam PAS itu sendiri.

hilbert said...

Salam AbgTuah,

PAS di ambang kemusnahan sekiranya Nik Aziz belum berundur...

Nik Aziz adalah duri dalam daging PAS sebenarnya...

Awanama said...

Aku nak bagi ingat sikit dengan mamat coolooc ni!!, You must be careful when you talk about Malays, Ini bumi Melayu tau??

O.K. ada faham!!!!

Awanama said...

pas mesti keluar dari pr.....

Tok Jerai said...

Assalamualaikum.
Khas kepada Tuan Guru Nik Aziz.

Kalau betullah sapertimana yang tersiar didalam banyak blog2 dan akhbar2, maka ternyata telah berlaku satu pergolakan dalam PAS yang mungkin boleh merebak jadi Tsunami! sama2lah kita lihat nanti, tapi boleh pakai ke ni??, takut2 cuma wayang patong saja.

Bukan apa? Tuan Guru kan selalu suka main wayang, harini cakap, esok lusa kata tak cakap, pastu tuduh UMNO sengaja buat cerita, maklumlah Tok Guru benci melampau dengan UMNO, manakala dengan DAP jilat sampai kesiku.

Yang paling elok Tok Guru, berundor lah, dah tua pun, otak pun dah tak pikap lagi, bak kata orang kalau pergi pun tak kurang manakala ada pun tak menambah, menghabihkan pitih saja.

Say Sayonara.....
Foot Sawadikap....

Insha Allah lepas tu Pas akan selamat.

HANG JEBAT said...

KITA SAMA - SAMA TENGOKLAH NANTI SIAPA YANG HANCUR ABG TUAH, TAK PAYAH JADI AHLI NUJUM.

PS: KAU SURUHLAH PEMBANTU KAU ANAK RIMAU TU JAWAB ULASAN AKU YANG LEPAS -LEPAS TU YE. AKU TAK PERASAN YANG ANAK RIMAU MENGIKUT ULASAN AKU DARI BELAKANG.

kuntakinte said...

SALAM, NI YANG DIKATA KAN DIKTATOR... TAK ADA KEBEBSAN DALAM PARTI PAIH.... PEMIMPIN DAN AHLI TAK BOLEH MEMBUAT KEPUTUSAN SENDIRI, KENA AKUR DAN TUNDUK PADA PERINTAH SEORANG TUA.

TAK KAN MACAM NI PERANGAI NAK PERINTAH NEGARA?

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online