Ahad, 9 Ogos 2009

PERBAGAI VARIASI BERITA DARI LENSA TUAH


BERITA PERTAMA…

ANGGOTA PERWAKILAN UMNO JOHOR BAHRU YANG MENGHADIRI PERSIDANGAN PERWAKILAN BAHAGIAN HARI INI MENCABAR PENASIHAT PARTI KEADILAN RAKYAT (PKR) DATUK SERI ANWAR IBRAHIM SUPAYA TURUT MENYAMAN MEREKA SELEPAS SECARA SERENTAK MELAUNGKAN “ANWAR IBRAHIM PENGKHIANAT BANGSA”. MENURUT DATO SHARIL SAMAD MEREKA SEMUA BERDIRI DAN TURUT SAMA MELAUNGKAN ANUAR PENGKIANAT BANGSA.

ANWAR IBRAHIM PENGKHIANAT BANGSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BEGITU LAH BUNYI GEMA GEGARAN LAUNGAN TERSEBUT AGAKNYA..!!!

WAHHH..KALAU SEORANG ANUAR SAMAN 100 JUTA..THEN KALI DENGAN BERIBU-RIBU ORANG MAKA ANUAR BAKAL MENJADI TRILIOWAN.

BERITA KEDUA…

OH YA…ADA PESANAN…

PENDAKWAH ISLAM DR. MOHD. RIDHUAN TEE ABDULLAH, PENGERUSI MALAYSIAN CHINESE MUSLIM ASSOCIATTION (MACMA)TIDAK SETUJU ‘ANAK LUAR NIKAH’ MENDIANG TEOH BENG HOCK DIHALALKAN SEPERTI YANG DIMINTA OLEH DAP. OLEH ITU SJSANDTEAM DALAM BLOGNYA MENGECAM DR RIDZUAN TEE.

http://sjsandteam.wordpress.com/

PETIKAN KATA-KATA NYA “WHO IS MOHD RIDZUAN”, “WHAT SORT OF FUCKING DR RIDZUAN” "HAS EVERYTHING BE REDUCED TO YOUR FUCKING RELIGION (IAITU ISLAM)"

MAKA DENGAN ITU, SEDARLAH WAHAI SEMUA ORANG ISLAM TELAH TERDAPAT BLOG YANG BERANI MENGATAKAN ISLAM “FUCKING RELIGION”

SEKARANG SJSANDTEAM CUKUP BERANI DAN BIADAP.

DIHARAP BLOGGER BPN MEMANDANG BERAT ISU MENGIHINA ISLAM INI DAN JUGA TENTANG USAHA PUAK-PUAK YANG CUBA MENGHALALKAN YANG HARAM.

YANG HARAM TETAP HARAM…MANA ADA JALAN BOLEH DIHALALKAN…

PESANAN DARI BLOGGER PERAK

BERITA KETIGA..

BERITA TV 3…WAKIL KAMPUNG BUAH PALA MENYATAKAN 30 TAHUN BN MEMERINTAH KAMPUNG TERSEBUT MASIH KEKAL KEHARI INI.

17 BULAN PAKATAN MEMERINTAH YANG MEREKA TAHU HENDAK MEROBOHKAN KAMPUNG SAHAJA.

BERITA KEEMPAT…

KENYATAAN AKHBAR ZULKIFLI BIN NOORDIN

Khamis 15 Sya'ban 1430 / 06 Ogos 2009

Saya merujuk kepada kenyataan Ketua Pemuda Kebangsaan Parti DAPSY YB Loke Siew Fook, merangkap Ahli Parlimen Rasah yang disiarkan dilaman blog http://sjsandteam.wordpress.com yang mengutuk keras Dr. Mohd. Ridhuan Tee Abdullah, Pengerusi Malaysian Chinese Muslim Associattion (MACMA) mengenai isu anak luar nikah mendiang Teoh Beng Hock.

Disaat umat Islam menyambut hari mulia Nisfu Sya'ban, Ketua Pemuda DAP ini memilih untuk berkonfrontasi dan menyerang seorang tokoh pendakwah Islam. Dr. Mohd. Ridhuan Tee dalam tulisannya mempertikaikan langkah menghalalkan "anak luar nikah" yang didakwa kepunyaan mendiang Teoh Beng Hock dengan tunangnya.

UNTUK MENGIKUTI BERITA PENUH SILA LAWATI BLOG PENEMBAK TEPAT/PANGLIMA PERANG CYBER

http://penembak-tepat.blogspot.com/2009/08/edisi-ahad-zulkifli-nordin-bidas-dap.html

BERITA KELIMA....

KEPADA SEMUA BLOGGER BPN DAN UMNO..MARILAH KITA BERIKAN SOKONGAN KEPADA USAHA BAIK DAN TERPUJI BLOGGER ANAKMELAYU30 DAN SRIKANDI MELAYU.

AFZAL MOKTAR DAN SRIKANDI MELAYU MASING-MASING BARU BERUSIA 21 DAN 26 TAHUN. NAMUN BEGITU, DISEBALIK USIA MUDA, ANAK-ANAK MUDA YANG BERBAKAT INI TELAH MAMPU MENGUPAS DAN MENGULAS ISU-ISU POLITIK SEMASA DENGAN BAIK DAN BERNAS

http://anakmelayu30.blogspot.com/

DAN

http://srikandi-melayu.blogspot.com/

6 Comments:

TAAVEEKUN PERAK said...

bro
sekaligus 6 berita.huh.hebat2.buat selalu.tq

YANG GAMBI said...

Bro,

Sejauh mana kesedaran orang Melayu PAS & PKR dengan ini semua. Kerana kuasa puak-puak ini rela gadaikannya...

harimau malaya said...

salam
kalu hangpa nak tau si haram jadah pengkhinat bangsa tu pandai main taktik tukar cerita dengan buat beberapa isu supaya orang dapat lupa tabiat pelik yang lani dalam perbicaraan ......walaupun isu tu dah basi tapi taktik megalih perhatian tu memang taktik yang aku selidik cara dia buat.....ha ha hah haha........pherh taktik yang dia traning daripa sahabat yahudi dia la.....dasar pengkhianat bangsa......macam gambaq sarjan hassan....tu kat selangor tu aku gelaq pemimpin pekak ...dah le bebal....bodoh la pulak.....dia ni ibarat tiang tapi tak tau nak tegak.....memang dasar mulut pekung....

Unknown said...

SLM BRO..2 ANAK MUDA TU SEBAHAGIAN DR BELIA2 YG TAU MENILAI ANTARA INTAN DAN KACA. SEMOGA BELIA2 LAIN DPT MENCONTOHI MEREKA2 INI DALAM MEMPERKASAKAN JATIDIRI ANAK BANGSA..YEZZEKKK!!

kuntakinte said...

salam, mana puak2 PAih dua perkara HARAM NAK DI HALAL KAN DIK DAP....pergi lah buat demostrasi haram jadah depan ibu pejabat DAP....

Telor puak2 PAih dah jadi telor masin ke.....phuiiii...

DAP nak keluarkan ramai2 anak haram untuk mengundi Pakatan Gangster.

srikandi melayu said...

Salam abg tuah..

TQ sebab link kan blog srikandi disini..patutlah tersedak..

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online