Isnin, 30 Mac 2009

MESSAGE TERUS MENERUS DARI PRK BUKIT SELAMBAU DAN BUKIT GANTANG.

Message dari informer Tuah…


LAPORAN PRK TERUS DARI BT. GANTANG.


1. MUNGKINKAH CALON BEBAS DITAJA OLEH PAS UNTUK MENGALIHKAN SOKONGAN 30 PENGUNDI YANG DIKATAKAN AKAN BERALIH SOKONGAN KEPADA CALON TAJAAN PAS DAN SECARA LANGSUNG MENJADIKAN UNDI BN/UMNO AKAN KURANG SELAIN TERPAKSA MENERIMA ALASAN TERLIBAT MENJADI JENTERA DAN MEMBERIKAN PERLINDUNGAN KEPADA CALON PEMBANGKANG.?

2. KENAPAKAH NIZAR TAKUT UNTUK MELETAKAN JAWATAN MENTERI BESAR DI DALAM BORANG PENCALONANNYA? KABARNYA DIA HANYA MELETAKAN ADUN PASIR PANJANG BUKAN MENTERI BESAR. APAKAH INI BERMAKNA DIA SENDIRI MENGAKU BUKAN LAGI MENTERI BESAR LAGI? APAKAH NIAT SEBENAR NIZAR BILA TULIS ADUN SEDANGKAN MEREKA TELAH BUBARKAN DUN ? SOAL JAWAB DENGAN WARTAWAN TV ADA MENANYAKAN HAL TERSEBUT..DAN JAWAPAN BELIAU, PERKARA TERSEBUT TELAH MENJADI SEJARAH. JADI SEKIRANYA NIZAR TELAH FAHAM BAHAWA DIA BUKAN LAGI MENTERI BESAR KENAPA PULA MASIH MEMPERTIKAIKAN DENGAN MENGATAKAN PERLANTIKAN YAB MB DATO DR ZAMBRI SEBAGAI TIDAK SAH.

Maklumat diperolehi dari Sekupangduas…LAPORAN PRK DARI BUKIT SELAMBAU…

1. BENARKAH KETUA BAHAGIAN PKR JERAI, B KALAIVANAR, HARI INI MENGISYTIHAR KELUAR PARTI BERSAMA KIRA-KIRA 500 AHLI DAN PENYOKONG SERTA MEMBUBARKAN BAHAGIAN ITU SERTA-MERTA.?

2. WANITA BN AKAN MEMPERHEBATKAN GERAK KERJANYA UNTUK MEMASTIKAN KEMENANGAN CALON PARTI BN PADA PILIHAN RAYA KECIL DEWAN UNDANGAN NEGERI (DUN) BUKIT SELAMBAU PADA 7 APRIL INI.

Maklumat PRK diperolehi dari Spongebroz….

4 Comments:

PARPUKARI said...

SALAM BRO TUAH! BILA MAU TURUN BUKIT GANTANG? HE HE HE

MAKLUMAT TEPAT DAN CEPAT YA BANG TUAH!

bungaraya said...

Pada rasa saya, kebanyakan kawasan pilihanraya yang diwakili oleh MIC pada masa mendatang ini, calun bebas ramai yang akan mentrampilkan dirinya. Kerana orang India nampaknya sangat gelojoh untuk menjadi pemimpin. Nak jadi hero hidustan le konon.

AbgTuah said...

SALAM PARPUKARI..

INSHALLAH..KITA AKAN BERTEMU, BERKUMPUL DAN BERBINCANG DI BT. GANTANG..

Tai said...

Ha, selamat berjaya.

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online