Rabu, 27 Januari 2010

UPDATE ADUSSKA TERUNANYA: BLOGGER MULAI TANGKAP SAYANG KEPADA PDRM…


Gua cayang sama lu Pak Polisi..!!

WAHH..!! DENGAR KABARNYA ADUKA TERUNA KATA MAKANAN SEMUANYA SEDAP DI JABATAN SIASATAN JENAYAH KOMERSIAL JSJK BUKIT PERDANA, BUKIT AMAN DAN LOKAP BUKIT JALIL

MALAH DIKATAKAN ADUKA DALAM KEADAAN YANG BAIK, CERIA DAN SIHAT WALAFIAT..DAN TAK ADA MASALAH NAK NAK MENUNAIKAN SEMBAHYANG...

BLOGGER KENKAWAN ADUKA TARUNA JUGA TELAH MENGUCAPKAN SYABAS DAN SETINGGI-TINGGI PENGHARGAAN DAN TERIMA KASIH KEPADA BUKIT AMAN DAN POLIS DIRAJA MALAYSIA (PDRM) UNTUK LAYANAN YANG BAIK DAN SIKAP PROFESIONALISME YANG TINGGI DAN MANTAP.

WELL.. KALAU TAK SILAP PENULIS INI ADALAH FIRST-HAND INFORMASI DARI AT SENDIRI.

HMM..HMMM..HMMMMMMMMMMM...!!
UUKKHUMMM..UKKHUMMM..UKKHUMMMMMMMMMMM..!!

ENTAH APA FASAL TETIBA GELI-GATAL PULA TEKAK PENULIS PETANG NI..MINTA PEMISSI UNTUK MINUM AIR KEJAP YE...

( JEMPUT MINUM...GLUKK..GLUKKK..GLUKKK..!!! )

OH YA BERBALIK PADA CERITA TADI...

BAGUSLAH JIKA BEGITU. BUKAN APA, PENULIS JARANG SEKALI TERBACA ATAU TERDENGAR BLOGGER TERAMAT MEMUJI DAN MENGHARGAI PIHAK PDRM. WELL PUJI OK..TAK PUJI PUN TAK MENGAPA..KERANA PENULIS FAHAM PIHAK PDRM TAK PERNAH MENGHARAPKAN PUJIAN KERANA MEREKA ADALAH PASUKAN PROFESIONAL YANG MENJALANKAN TUGAS MEREKA DENGAN IKHLAS.

TAPI YANG MENYEDIKAN TERDAPAT BEBERAPA KERAT BLOGGER PEKAT-KARAT-HAMPAS YANG SERING MENGHINA PIHAK PDRM. TAK HABIS DENGAN MAKIAN HAMUNAN DAN TOMAHAN..PAK POLISI DILABELKAN PULA DENGAN BERBAGAI GELARAN HODUH DAN JELEK..!!

MAKANYA..TERINGATLAH EXAMPLENYA...AL-KISAHNYA DIMANA NGIMAU LOGO PDRM JUGA PERNAH DIEDIT-EDIT OLEH BLOGGER. TAK TAHULAH..MUNGKIN BLOGGER TERSEBUT GATAL SANGAT TANGAN BAGI MENUNJUKAN KEPAKARAN MENGEDIT LOGO..!! HEHEHE..

NAH….!! KALI INI TENTU BLOGGER PEKAT-KARAT-HAMPAS DAN YANG SEMERTABAT DENGANNYA TU TERPAKSALAH MENELAN BALIK KAHAK-KAHAK MEREKA ..!!

YELAH…KALAU DIFIKIRKAN BETUL-BETUL, TAK DAPAT NAK DISALAHKAN MEREKA 100 %. MUNGKIN SEBELUM INI MEREKA ACAP KALI HANYA MEMBACA BULAT-BULAT TEKS DAN SKRIP KISAH HALUSINASI KARANGAN AHLIL-PELAKON POLITIKUS SESAT.

SO.., KEPADA PARA BLOGGER YANG SELALU MENGUTUK PIHAK PDRM…

SEKARANG DAH TERBUKTI BAHAWA PDRM AMAT PROFESSIONAL DALAM MENJALANKAN TUGAS MEREKA...INI ADALH FIRST HAND INFO DARI AT..

OH YA..JANGAN KATA PENULIS SAJA NAK MEREKA-REKA CERITA..KALAU MASIH TAK PERCAYA THEN DO VISIT THE LINK BELOW…

Adukataruna: Lagi Updates Terkini

3 Comments:

Frodo Baggins said...

hehehhehehe

kank kuar penjara macam2 plak disebutnya!

YANG GAMBI said...

Abang Tuah, begitulah cerita banduan dalam penjara, semua baik, kelakuan baik supaya dapat di bebas cepat.... lepas tu jadi penyamun, perompak, perogol macam biasa.......

10 BUDAK HITAM said...

Dah terdesak..Semuanya wangi..

Lepas kandang kang..balik melalak! Konon dgn harapan..dah puji..leh kurang hukum la? porah!

------------------------------------
KAMI TERJAH, KAMI BONGKAR & KAMI KERJAKAN di http://10sibudakhitam.blogspot.com/

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online