Khamis, 28 Januari 2010

PEJUANG MELAYU ISLAM TERAKHIR PR: MUNGKIN KE MENUKAR PANJI-PANJI PERJUANGAN..?TIDAK TOLAK SERTAI PARTI LAIN

DIBERITAKAN AHLI PARLIMEN KULIM-BANDAR BAHARU, ZULKIFLI NOORDIN TIDAK MENOLAK KEMUNGKINAN AKAN MENYERTAI PARTI LAIN UNTUK MENERUSKAN PERJUANGAN POLITIKNYA.

SMSNYA RINGKAS KEPADA UTUSAN "SAYA AKAN TUNGGU DAN LIHAT APA TINDAKAN MEREKA DALAM TEMPOH SEBULAN INI, INSYA-ALLAH BARU SAYA AKAN MELIHAT TINDAKAN LANJUT YANG SEWAJARNYA,"

BELIAU DITANYA MENGENAI KEMUNGKINAN BELIAU AKAN MEMPERTIMBANGKAN SAMA ADA MENYERTAI UMNO ATAU MENJADI WAKIL RAKYAT BEBAS SEKIRANYA DIPECAT DARIPADA PARTI KEADILAN RAKYAT (PKR).

SEMALAM, ZULKIFLI MENEGASKAN BAHAWA BELIAU BERSEDIA MENGHADAPI SEBARANG KEMUNGKINAN TERMASUK DIPECAT DARIPADA PKR BERIKUTAN KETEGASANNYA MEMPERJUANGKAN ISU BERKAITAN ISLAM.

INILAH YANG DIKATAKAN PEJUANG ISLAM SEJATI..BERANI BERKATA BENAR WALAU PUN PAHIT, JUGA SANGGUP MENGHADAPI SEBARANG KEMUNGKINAN DEMI SAYANGNYA PADA AGAMA DAN BANGSA.

SYABAS YB ZUL...

TAPI....HATI JUGA KENA BETUL-BETUL KERAS MACAM BESI KERSANI, JANGAN CEPAT CAIR..!!


SUMBER UTUSAN

3 Comments:

Frodo Baggins said...

dah agak daa ....
one fine dayyy ...

Awanama said...

kalu YB ZUL nak masuk UMNO lagi bagus...pergilah...tak sapa pun nak menangis....

zainal mohd jais said...

Baik PKR @ PR, ia bukan bahtera orang Melayu. Dia ialah kapal korek yang mengorek di lombong Melayu, sambil berjalan dan rantainya sedang menggilis satu persatu kepala Melayu yang telah disusun di landasanya.

I fikir, dalam kapal korek itu, selain Anwar, cuma Zul yang sedar tentang itu, yang lain tak nampak, Anwar tak peduli.
Zul sangat nampak dan sedar, tapi tak mampu berbuat apa-apa.

Zul perlu membersihkan rasa bersalahnya kerana tak upaya menahan, dengan memilih keluar dari kapal yang salah itu dan berusaha memberhentikannya dari luar.

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online