Jumaat, 29 Januari 2010

KEK SPESIAL..MESTI ADA BUNYI MAA..!!



THANKS BRO JEFFRY FOR THE IMAGE..




6 Comments:

Jeffry said...

HEHEHEHEHEHEHEHEHEH (TEGOLEK2 DEPAN COMP NIH!!) ^_^

Tanpa Nama said...

kihkihkihkih..

pelahap juga orang makan kek spesial ni..

Tanpa Nama said...

kesopanan dan kesusilaan tok guru tetap ada....kemaluan nya juga nampak nyata....jahat nya kau org ni...kenapa biarkan tok guru makan kek duduk bertimpoh kat atas lantai...macam makan nasi cicoh budu je!!!!...nyakye je org tua ni sian pulok aku tengok nya!!!! sabo je laaaa!!!!

Tanpa Nama said...

malu la puloook!!!!!ambo ni bukeei suko sangat kueeh nattaee kek ni!!!sajo nok ambik ati nantu ambo joo!!! nanti kecik ati pulok alek demo... "alahai tok guru!!!" macam ni la nak jadi orang beso,kena la ikut rentak...mula makan kek lepas tu minum *e*Rr...selamat memaju kan diri!!***

CCZ said...

kenyang sangat makan tuh..hahaha..

Tanpa Nama said...

slm bro tuah... sy ni ahli umno yg beragama islam but sy confused ler... artikel2 muka depan media2 newspaper kita@umno hebat dgn berita2 isu kalimah allah swt... komen2 n pendapat2 mufti2 n ketua2 politik umno dlm mempertahankan hak kalimah allah swt utk agama islam.sy setuju n bsama dgn ahli2 umno dlm isu ini but yg buat sy confused dlm media2 newspaper kita@umno dlm masa yg sama ada artikel2@photo2 artis2 separuh bogel n keputusan2 JUDI TOTO n Magnum@Nombor Ekor... sy berpendapat alangkah baiknya artikel2@photo2@TOTO@Magnum@ MUNGKAR dpt dicetak bersebelahan dgn artikel2 mufti2 n ketua2 politik umno untuk mereka2 ini celikkan mata n insafkan diri sebelum mereka2 ini berkata2 dgn kalimah ALLAH swt n isu2 hal ehwal agama ISLAM... masyallah sy amat takut diri ini dikategorikan dlm spesis2 yg ada ciri2 n sifat2 Munafik Fasik Kufur n Jahil yg banyak sekali dinyatakan dlm ayat2 AL QURAN... auzubillah... bro tuah sama2 le kita muhasabah diri...

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online