Sabtu, 13 April 2013

Partai Amput Semalaysia PERLU DI TOLAK PADA PRU-13
Tun M minta rakyat tolak Pas pada PRU-13
13/04/2013 4:23pm

PENDANG - Bekas Perdana Menteri, Tun Dr. Mahathir Mohamad meminta rakyat menolak Pas pada Pilihan Raya Umum ke-13 (PRU-13) pada 5 Mei ini kerana parti itu telah menyimpang jauh daripada perjuangan menegakkan Islam.

Menurut Mahathir, Pas yang dahulunya mendakwa memperjuangkan Islam dilihat lebih rakus dalam memastikan kemenangan memihak mereka pada pilihan raya umum kali ini.

"Dulu Pas bercakap berkenaan dengan kononnya dia perjuangkan agama Islam, dia nak dirikan negara Islam tetapi la ni, pengikut-pengikut dan pemimpin Pas pun dah tahu ia cuma gimik nak menang pilihan raya sahaja," katanya pada sidang akhbar selepas merasmikan Himpunan Rakyat Pendang bersama Tun Dr. Mahathir di dataran berdekatan Pejabat UMNO Pendang di sini hari ini. - KOSMO!

KOMEN PENULIS - 

JOM RAMAI-RAMAI KITA PAKAT…KITA TUMBANGKAN PAS DAN PAKATAN. USAH LAGI KITA BAGI PELUANG PADA MEREKA UNTUK BERNAFAS, KITA PERLU BENAMKAN MEREKA TERUS.

JIKA MEREKA DAPAT MENGUASAI MALAYSIA, MAKA AKAN ROSAK BINASALAH AGAMA, BANGSA DAN NEGARA MEREKA KERJAKAN SEBAB DAH TERLALU BANYAK PERKARA PELIK YANG MEREKA LAKUKAN SERTA FATWA-FATWA MENYIMPANG DARI AJARAN AGAMA YANG MEREKA KELUARKAN . 

MERUJUK PADA KATA-KATA PENASIHAT MINDA PONDOK SERTA  DEKLARASI ULAMA PONDOK; MEREKA ADALAH PENDUKUNG AGENDA YAHUDI DAN DAH TERPESONG DARI AJARAN ISLAM SEBENAR. OLEH ITU HARAM BAGI KITA MEMBERIKAN SOKONGAN PADA PUAK JUAK UMAT SYAITAN NI. 

PENDAPAT PENULIS, MEREKA NI DAH TERPESONG, MEREKA BUKAN LAGI BERJUANG UNTUK AGAMA TETAPI MEREKA NI DAH KELAPARAN DAN RAKUS KUASA.

ULAMA PONDOK ADALAH ULAMA OLEH ITU MANA KITA NAK PERCAYA, ANTARA ULAMA PONDOK DAN LEBAI POLITIK. PENULIS LEBIH YAKIN PADA ULAMA-ULAMA PONDOK DARI LEBAI POLITIK SONGSANG.

DEMI MASA DEPAN AGAMA, BANGSA DAN NEGARA…KITA BERTANGGUNGJAWAB MEMASTIKAN PARTAI AMPUT SEMALAYSIA DITUMBANGKAN DAN DIBENAMKAN TERUS DARI SEJARAH TANAHAIR.

0 Comments:

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online