Khamis, 26 April 2012

SIKURAP BERSHIT 3.0 NI SENGAJA NAK HURUHARAKAN MALAYSIA KE..?


HUHH...TAK RETI BAHASA KE PUAK JUAK BERSHIT 3.ZERO NI. DAHLAH AKAL MODOH SEHINGGA SANGGUP MENJADI ALAT POLITIK KOTOR. 

DAH ORANG NAK BAGI TEMPAT YANG SESUAI LAGI LUAS..SIAP DENGAN TEMPAT DUDUK DALAM STADIUM AGAR SENANG DAN MUDAH MEREKA NAK MEMBIAKKAN AGENDA GILER PADA PENGANUT-PENGANUT FINATIK...MEREKA TAK MAHU PULAK.?

APA SEBENARNYA TUJUAN MEREKA NI...???

DEI MANGKUK BERSHIT 3.0...SAJA MAU HURUHARAKAN MALAYSIA AGAR JADI MACAM MESIR, LIBYA ATAU SYRIA KE?? ATAU MAU TIRU CARA RAKYAT FILIPINA MENGULINGKAN MARCUS DULU KE.??

WOII...BERSIH 3.ZERO...MARCUS DULU PRESIDEN YANG TERUK...TU SEBAB RAKYAT BANGKIT. TAPI KAU ORANG LAIN PULA...KERAJAAN MEMERINTAH SEMEMANGNYA DAH BAGUS...TAPI HATI PERUT KAU ORANG AJE YANG SEBENARNYA DAH BUSUK LAGI BERNANAH DAN...BERULAT PULAK TU....CHEHHH..!!

KALAU DAH TAK MAHU DENGAR NASIHAT KERAJAAN...ATAU PIHAK BERKUASA...MAKA AKU SERTAKAN NASIHAT PEMIMPIN PAKATAN TERAKHIR YANG BERNAS SIKIT FIKIRANNYA. BACA DI BAWAH NI...
Oleh METRA SYAHRIL MOHAMED dan KAMIL MASLIH

KUALA LUMPUR 26 April - Seorang ahli Dewan Negara mewakili pembangkang menggemparkan sesi persidangan dewan apabila secara terbuka membantah penganjuran perhimpunan Bersih 3.0 yang akan diadakan di Dataran Merdeka, Sabtu ini.

Ketika bangun membahaskan titah ucapan Yang di-Pertuan Agong, ahli Dewan Negara berkenaan, Senator Tunku Abdul Aziz Tunku Ibrahim yang juga Naib Pengerusi DAP menyatakan pendirian tersebut berdasarkan pengalaman serta pemerhatian beliau terhadap penganjuran beberapa perhimpunan jalanan di luar negara.

“Pada prinsipnya demonstrasi jalanan saya dah biasa tengok, bukan sahaja di negara kita tetapi saya biasa bekerja dan tinggal di banyak negara, semua demonstrasi kononnya mula dengan aman tetapi kebanyakan di mana-mana pun kita tengok terjadi perang.

“Saya secara rekodnya, saya bantah, tak sokong bersih," katanya.
Sementara itu, ketika ditemui di lobi Parlimen, beliau menjelaskan bantahan itu adalah atas dasar pengalaman peribadinya apabila melihat banyak demonstrasi aman bertukar ganas.

“Sekiranya sesuatu berlaku, siapa yang akan bertanggungjawab? Penganjur dan individu terlibat tidak akan berada di sana. Siapa yang akan menjaga mereka yang terkorban dan mengalami kecederaan?

“Matlamatnya adalah untuk menyalahkan pihak berkuasa dan ini adalah tidak adil," tegasnya.
Beliau kemudiannya menempelak segelintir ahli Parlimen yang akan menyertai demonstrasi itu kerana hanya menggalakkan masyarakat di negara ini melanggar undang-undang.

“Jika ada undang-undang yang tidak baik, kita ada saluran lain seperti Parlimen. Jangan langgar undang-undang. Kita hanya menggalakkan orang melanggar undang-undang sedangkan kita sepatutnya menjadi pembuat undang-undang.

“Ini jelas bertentangan sama sekali," tambahnya. - UTUSAN

NASIHAT PENULIS PULA PADA BERSHIT-BERSHIT NI...

WELL..AKAL YANG DIKURNIAKAN OLEH ALLAH TU KAU ORANG LETAK KAT BUNTUT KE?...SEHINGGA KERAJAAN YANG DUNIA SENDIRI RESPEK SEBAGAI TERBAIK KAU ORANG KATA TAK ELOK.

MULUT KAU ORANG PULA DAH BERNAJIS KE? SEHINGGA TERGAMAK MELEMPARKAN TOMAHAN DENGAN BERBAGAI TOMAHAN TAK BERASAS.

MATA KAU ORANG SENGAJA TUTUP RAPAT. KE? SEHINGGA TAK MAHU LIHAT BERTAPA BERJAYANYA NEGARA MALAYSIA SELAMA NI.

HATI KAU BERKURAP DAN TERHIJAP KEJAP KE? SEHINGGA TAK MAHU MENGAKUI KENYATAAN BAHAWA KERAJAAN SEDIA ADA BAGUS, ADIL DAN SESUAI UNTUK SEMUA BANGSA DAN AGAMA...

3 Comments:

Unknown said...

AMBINGAI JEK YANG KEPALE BATU BROO. TP AKU X HERAN SGT KLU YG BUAT STETMEN TU ORG DAPIG GAK SEBAB DIA RASE FUCKATAN MMG DAH SILAP LANGKAH HUHUHUHU...

BRO..BLOG LU ADE MALWARE..JAGE2 BRO

AbgTuah said...

YA BRO..KAWAN PERASAN MEMANG ADA...TAPI TAK TAHU NAK GUNA RACUN APA...

TOLONG BEKALKAN RACUN YG SESUAI BRO..

JEBAT said...

KAH..KAH ..KAH ...KAH MENYALAKLAH KAU SEKELIAN. KAH...KAH..KAH...KAH.

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online