Sabtu, 28 Januari 2012

UMPAMA BERKIBLATKAN ISRAEL?


Jawatankuasa Pengurusan Kuil Sri Subramaniam Swami Devasthanam di Sungai Petani hari ini membuat laporan polis bagi membantah kehadiran Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim di kuil itu pada 7 Februari depan sempena perayaan Thaipusam.

Pengerusi Pengurusan kuil itu S. Dorai Singam berkata pihak kuil membantah sekeras-kerasnya kehadiran Anwar bagi menjaga ketenteraman awam selain memelihara keselamatan masyarakat Hindu pada perayaan Thaipusam, yang ditakuti boleh terjadi perkara tidak diingini.......

Read more: http://www.pisau.net/#ixzz1Y7CqIAlzKOMENTAR PENULIS;

ANUAR DILARANG DARI HADIR KE KUIL SRI SUBRAMANIAM SWAMI DEVASTHANAM DI SUNGAI PETANI PADA 7 FEBRUARI DEPAN SEMPENA PERAYAAN THAIPUSAM. HMM...MUNGKIN AGAKNYA KAUM LAIN PUN DAH MULAI CUAK DAN MUAK DENGAN PENYAKIT DAN POLITIK KRONIK ANUAR NI. 

TERBARU ANUAR KABARNYA MENYATAKAN SOKONGAN TERHADAP USAHA MELINDUNGI NEGARA YAHUDI ZIONIST. 

ADUSSS...MEMANG KELIHATANNYA ANUAR NI SENGAJA CARI PENYAKIT BARU AGAKNYA. BUKAN DIA TAK TAHU SENSITIVITI MASYARAKAT MALAYSIA DAN FAHAM RATA-RATA DUNIA ISLAM MEMBENCI SIKAP KEJAM DAN ANGKUH NEGARA ZIONIST TERSEBUT AND YET ANUAR TANPA SEGAN SILU MEMBERIKAN SOKONGAN TERBUKA DIA.

TAPI YANG MENGHERANKAN UMNO DILABEL JAHAT DAN ZALIM UMPAMA ZIONIST OLEH PUAK JUAK PEMBANGKANG,  TETIBA SEKARANG PENGHULU MEREKA MENYATAKAN SOKONGAN TERBUKA TERHADAP NEGARA ZIONIST TERSEBUT. APA AGAKNYA KOMEN PAS TERHADAP PENDIRIAN 'UMPAMA BERKIBLATKAN ZIONIST ISRAEL' NI ?.

HAI....TAK TAHU LAH...HERAN JUGA...AURA APA YANG DIMILIKI OLEH ANUAR NI SEHINGGA ADA YANG SEPARUH NYAWA BERIYA-IYA MENYOKONG POLITIK KONAR BARING DIA KERANA PADA PENULIS POLITIK BEGINI LEBIH MERUNTUHKAN DARI MEMBINA.

HJ. HADI PULA BERHASRAT TIDAK MAHU BERTANDING PADA PRU KE-13. WELL...INI SATU PERKARA YANG PELIK KERANA UMUR HJ HADI BARU AJE MENJEJAK 65 TAHUN KERANA PADA KEBIASAANNYA BAGI SEORANG AHLI POLITIK UMUR BEGITU MASIH LAGI AKTIF DAN BERTENAGA. ENTAHLAH...WHO KNOWS, INI MUNGKIN JUGA PERTANDA SEDANG BERLAKU PERGOLAKAN DALAMAN PARTI PAS. 

HEHE..PAS DAH NAK RUNTUH AGAKNYA...

0 Comments:

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online