Jumaat, 23 April 2010

KEHADIRAN NIK AIIS DAN TENTERA PUAK HIJAU AKAN LEBIH MENYUKARKAN ZAID.

RAMAI ORANG BERPENDAPAT BARISAN NASIONAL AKAN MEMENANGI PRK HULU SELANGOR.

FAKTORNYA ADALAH KERANA KEHADIRAN ANUAR DAN NIK AZIZ BERSAMA 7000 BALA TENTERA PUAK HIJAU AKAN MEMBUATKAN PENDUDUK TEMPATAN MERASA TERGANGGU DAN MARAH.

PENDUDUK TEMPATAN PASTINYA AKAN BOSAN DAN LOYA DENGAN KERENAH, DAN HIRUK PIKOK YANG BERPUNCA DARI KEBANJIRAN PUAK HIJAU LIAR INI.

KEBANYAKAN PUAK HIJAU LUAR INI DATANG DARI KAWASAN-KAWASAN JAJAHAN TAKLUK PARTAI HIJAU DAN BIASANYA APABILA MEREKA SAMPAI PENDUDUK TEMPATAN PASTI AKAN MERASA TERGANGGU DAN SUKAR UNTUK MENJALANKAN AKTIBITI-AKTIBITI HARIAN SEPERTI BIASA.

INI ADALAH KERANA PUAK HIJAU LUAR NI AKAN BUAT KAMPUNG, KAWASAN DAN MESJID DI HULU SELANGOR SEPERTI KAWASAN DAN HARTA MAK BAPAK MEREKA YANG PUNYA.

LAGI SATU, PASTI PADA TANGGAPAN PENDUDUK TEMPATAN MEREKA SEOLAH-OLAH SEPERTI DIPERKECILKAN KERANA PUAK HIJAU LUAR NI PULA YANG MEMANDAI-MANDAI NAK MENETUKAN UNTUNG NASIB MEREKA.

DISEBABKAN PERANGAI AGGRESIF PUAK HIJAU LUAR INI PENDUDUK TEMPATAN PASTI AKAN MEMBUATKAN ZAID JADI MANGSA DAN SASARAN KEMARAHAN MEREKA.

KEADAANNYA SEPERTI YANG BERLAKU DI PRK BAGAN PINANG TAK LAMA DULU DI MANA CALON BN IAITU DATO ISA SAMAD MENANG DENGAN MAJORITI BESAR.

LAGI SATU FAKTOR KEKALAHAN PKR IALAH KERANA TERDEDAHNYA KISAH SILAM CALON PKR YANG PENUH DENGAN PARUT-PARUT KUDIS DAN PEKONG. FAKTOR INI PASTI AKAN MEMBUAT PENGUNDI MERASA SANGSI DAN WAS-WAS TERHADAPNYA.

TINJAUAN RAMBANG SETELAH BEBERAPA HARI BERKEMPEN HAMPIR 60 PERATUS PENGUNDI BERKEMUNGKINAN MEMILIH BN MANAKALA 20% MEMILIH PKR. YANG SELEBIHNYA IAITU 20% LAGI BELUM PASTI, NAMUN YANG PASTI, BN AKAN MEMENANGI PRK HULU SELANGOR PADA AHAD BERSAMAAN 25 APRIL INI.

SO, PENYOKONG BN USAH GUSAR..YANG MASIH MENJADI TANDATANYA HANYALAH BN AKAN MENANG DENGAN BERAPA MAJORITI…

KEH…KEH…KEH…

5 Comments:

ISAC said...

Salam Abg Tuah,

DSAI kata PKR akan menang dengan majoriti 30,000. Banyak tu....

Itu mungkin kalau tentera puak hijau yang 7,000 tu boleh mengundi sekali lah agaknya....

Awanama said...

Kalau tak cukup lagi N.Ajis "The Kelantan Pope" akan menjemput jemaah2 dari Vertican City Untuk membantu Zaid "The Drunken Frog" sambil dibantu oleh Khalid Gereja. CIFUT BABI cuma sponsor KY-Jelly je... Lagi pun tu je benda yang dia boleh "BUAT"....

Awanama said...

30000???? Sure import dari Israel nie.....

PASberg 4 ALL
ISRAEL 4 ALL
PISS 2 ALL PASberg BUSTARD.....

Unknown said...

Dari atas hingga ke bawah....menipu dah jadi cara hidup.....tidak percaya sila klik disini

Rakyat Hulu Selangor, jangan biarkan diri anda menjadi mangsa penipuan.

Tolak Calon MIC.

Awanama said...

Sesekali bagi chan plak N.ajis tu mainkan bontot Anwar sebab la ni asyik kena bontotkan kar Nuar je. Tapi apa apa pun kedua-dua menate ni kena main bontot kat DAP. Alahaaai bangang menate ni......ahaks200x....

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online