Rabu, 10 Februari 2010

THE WARAS THE ANGAU AND THE SASAU

 

KENYATAAN WARAS AZIZAN.

Azizan yang juga Pesuruhjaya PAS negeri berkata, para penyokong pakatan pembangkang khususnya di Perak tidak harus mempertikaikan keputusan mahkamah dan menerimanya daripada aspek undang-undang

"Tak pa lah, itu kerja mahkamah, kita berharap ia adalah satu keputusan yang adil dan saya tiada apa yang nak komen kerana mahkamah telah buat kerja dia dan Zambry adalah menteri besar yang diumumkan oleh mahkamah," kata beliau ketika dihubungi Bernama

Baca disini.

INILAH SEORANG LAGI PEMIMPIN DARI PAKATAN RAKYAT SELAIN YB ZULKIFLI YANG MEMPUNYAI FIKIRAN YANG WARAS.

----------------------------------
KENYATAAN NIJAR

Keputusan Mahkamah Persekutuan hari ini akan mengakibatkan situasi kemungkinan berlakunya monarki mutlak di Malaysia, dakwa menteri besar Perak yang disingkirkan, Datuk Seri Mohammad Nizar Jamaluddin.

Menurut beliau tidak perlu diadakan pilihan raya kerana raja-raja boleh menentukan siapa yang akan mengetuai kerajaan negeri ataupun pada peringkat persekutuan.

Baca disini.

APALAH YANG DIANGAUKAN OLEH SI NIJAR NI.. BUKANKAH YANG MEMBERIKAN KUASA PADA BELIAU DAN PAS UNTUK MENJADI MENTERI BESAR DAN SETERUSNYA MEMERINTAH NEGERI PERAK WALAU PUN PAS MEMENANGI BILANGAN KERUSI PALING CIPUT ADALAH KEPUTUSAN RAJA. ITU TAK KOMPLAIN STAIL MONARKI PULA.

------------------------------------
KENYATAAN SI AJIS

“Itu keputusan mahkamah seperti mengakui rampasan kuasa yang berlaku di Perak dan bukannya melalui pilihan raya,” kata Mursyidul Am PAS, Tuan Guru Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat.

Oleh itu, beliau meminta rakyat di seluruh negara khususnya Perak memprotes sekurang-kurangnya dengan cara benci. Baca disini.

HO..HO..HO..RAMPASAN KUASA KE..? YANG AWAK BERIYA-IYA MENYOKONG PM KATAK 16 SEPT UNTUK MERAMPAS KUASA TU MACAMMANA PULA..? APA PUNYA SASAU..!!

0 Comments:

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online