Khamis, 9 April 2009

KUMPULAN PENDEKAR HEBAT PART 2.


PENDEKAR-PENDEKAR GAGAH BERANI BERDIRI MENJADI BENTENG MEMPERTAHANKAN MARUAH DAN KEBENARAN.

SEMASA MENJADI SUKARELAWAN DI PRK BUKIT GANTANG PENULIS BERKESEMPATAN MENEMURAMAH BEBERAPA ORANG DARI PENDEKAR-PENDEKAR GAGAH YANG BERANI MEMPERTAHANKAN BANGUNAN SUK PERAK TEMPOHARI DARI DICEROBOHI OLEH RATUSAN PARA PENDURHAKA.

HASIL DARI PERTEMUAN DAN TEMURAMAH TERSEBUT MAKA TAHULAH PENULIS BAHAWA MEREKA BUKANLAH TERDIRI DARI SAMSENG-SAMSENG UPAHAN SEBAGAIMANA YANG DI HEBOH-HEBOHKAN OLEH PIHAK MEDIA DAN BLOGGER PEMBANGKANG. SECARA JUJUR MEREKA MENAFIKAN MEREKA MENERIMA UPAHAN BAGI MENYEKAT LALUAN THE CROCKED NIZAR AND THE CROCKED GENG.

DARI WAJAH DAN KEJUJURAN MEREKA SEMASA TEMURAMAH TERSEBUT PENULIS AMAT YAKIN DAN PASTI BAHAWA MEREKA SEMEMANGNYA BERKATA BENAR..DAN PERJUANGAN MEREKA SEBENAR-BENARNYA JUJUR DAN IKHLAS MEMPERTAHANKAN NEGERI PERAK DAN KEDAULATAN RAJA-RAJA MELAYU.

SYABAS DAN TERUSKAN WAHAI PARA PENDEKAR…PENGORBANAN TERPUJI ANDA SEMUA DEMI MEMPERTAHANKAN KEBENARAN AKAN MENJADI INGATAN DAN AMAT-AMAT DIHARGAI.

3 Comments:

PEJUANG CYBER said...

MAAFLAH RAKAN-RAKAN BLOGGERS PRO UMNO, JIKA BAHASA SAYA ATAU MANA-MANA AYAT SAYA MENYINGGUNG PERASAAN RAKAN-RAKAN YANG LAIN…KERANA UMNO PARTI KERAMAT AKU TAK RELA MELIHAT UMNO DIHANCURKAN OLEH SAUDARA UMNO SENDIRI!!!
SUDAH TIBA MASANYA KITA BERSATU!!! SUDAH TIBA MASANYA KITA BERGANDING BAHU UNTUK MEMULIHKAN SEMULA LUKA LAMA DALAMAN UMNO!!!

JIKA PERANG SAUDARA DIDALAM UMNO BERTERUSAN SAYA PERCAYA PRU YANG AKAN DATANG!!! UMNO PASTI AKAN BERKUBUR!!!


BERJUANG DENGAN SIKAP YANG TERBUKA… BERSATULAH DIBAWAH SATU NAUNGAN YANG MANTAP DAN DIGERUNNI OLEH BLOGGERS PAKATAN RAKYAT!!!


YANG PASTI SENAPANG PATAH AKAN KUBURKAN PAKATAN RAKYAT!!!

Awanama said...

PAS dan UMNO kene keje kuat. Ini akan untungkan MELAYU.

PAS settlekan dulu kampung-kampung. Guna balik sistem pentadbiran Tun Abdul Razak dan Tun Hussein. Sistem tersebut masih tidak ternoda dengan unsur rasuah.

Utamakan MELAYU LUAR BANDAR. Memang kerajaan kurang membangun, tetapi apa perlu kita satu lagi KLCC dan KLIA. Semua dah ada.

Kita pacu ekonomi pulak untuk MELAYU dapat merasa nikmat menggunakan KLCC dan KLIA.

Tolong rakyat bertani, beli hasil mereka. Bayar harga berpatutan dan TUNAI.

SELANGOR kena kekalkan kawasan MELAYU dibandar dari dijual kepada taikun Cina. Dulu gombak, sentul, kerinchi, ampang kawasan MELAYU. KERINCHI dah HILANG. gombak, ampang, sentul sikit-sikit cina masuk. Melayu xmampu nak beli kondominium ditengah bandar. Nak beli rumah atas tanah di kawasan disebutkan BOLEH MIMPI JE LA. Sebab itulah Kampung Warisan Melayu di Lembah Klang kena dipelihara.

Korang nak tengok MANJOI jadi macam tu. 10 tahun dulu Kampung Warisan yang sedang dipertahankan di GOMBAK, AMPANG, SENTUL dari dijual kepada tangan lain ialah MANJOI sekarang.

Buangkan fahaman politik. UMNO teliti balik polisi nak bangunkan Kampung Baru, Kampung Chubadak, Kampung Berembang. JAGA TANAH MELAYU. LEMBAH KLANG BAWAH FEDERAL.

PAS concentrate BANGUNKAN TANAH MELAYU di di luar bandar.

Aku xnak tengok KL jadi S'pore ke-3. Kita boleh pertahankan LEMBAH KLANG, kita beli masa sebenarnya untuk kita selamatkan LEMBAH KINTA.

wanbaki said...

orang tak suka tengok yang baik-baik.
Kalau najib nak diangkat sebagai HERO kenalah masuk lokap pastu klua ja
1. ceramah mesti berapi-rapi.
2. Follow kehendak extrem cina pulak macam Hindraf.
3. Hapuskan bahasa inggeris dalam semua espek kehidupan.
4. Benarkan semua agama menggunakan nama perkataan Allah.
5. Perjuangkan Islam LIBERAL.
6. menggalakkan orang yang tidak beriman dengan alquran menterjemah supaya orang islam paham akan islam.
7. memberi pajakan rizab melayu kepada cina 1999 tahun.
8. kafirkan sesiapa yang tidak bekerja sama dengan umno.

ahhhh... banyak lagi benda yang boleh mempopularkan DSN. Tak perlu inject 60B. Tak perlu bebas dan kaji ISA... tak perlu berubah apa apa pun... buat ja seperti yang saya kata tadi... meletoppppppp

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online