Khamis, 16 April 2009

FATHER BOMB..A DEVASTATING EFFECT ON PAKATAN.

DIPERKATAKAN BAHAWA ADUN PENANTI IAITU YB FAIRUZ AKAN MEMBUAT PENDEDAHAN TENTANG KEPINCANGAN DAN SKANDAL YANG UJUD DI DALAM PAKATAN RAKYAT.

FAIRUZ MEMBERI AMARAN BELIAU TIDAK AKAN TERAGAK-AGAK UNTUK MEMBUAT PENDEDAHAN TERSEBUT SEKIRANYA DALAM MASA DUA MINGGU PIHAK PAKATAN RAKYAT TIDAK SEGERA MEMBERSIHKAN NAMANYA. DIA MENYATAKAN DIA TERINAYA DAN TIDAK BERSALAH...


WOWWW..WOWWWWW...!!! THIS IS A REAL FATHER BOMB WITH DEVASTATING EFFECT ON PAKATAN RAKYAT.!!!

ADUSSS..KESIAN JUGA PADA FAIRUZ SEKIRANYA KENYATAAN YANG BELIAU TERINAYA ADALAH BENAR.

BETUL JUGA KENAPA YB ELY DIPERTAHANKAN TETAPI TIDAK DENGAN FAIRUZ...HERAN..!!

SO, FAIRUZ...BE SMART...COME BACK TO YOUR REAL FRIEND UMNO. UMNO A GOOD PARTY WHAT. YOU WILL HAVE A LOT OF GOOD FRIENDS IN UMNO. AFTER YOU ARE IN UMNO THEN YOU ATTACK THEM THE PAKATAN, EXPOSE THEM UNTIL THEY REALY EXPLODED.

ANYWAY, PENULIS TERKEJUT JUGA SEKIRANYA FAIRUZ MENGATAKAN BAHAWA UJUD SKANDAL DI DALAM PAKATAN RAKYAT YANG DIKATAKAN BERSIH SEBERSIH EMBUN PAGI TU.

HABIS TU KENAPA NIK AJIS BERIYA-IYA SANGAT MENIMANG-NIMANG PAKATAN KESAYANGANNYA KALAU DAH PAKATAN RAKYAT JUGA ADA SKANDAL SEBAGAIMANA YANG DINYATAKAN OLEH FAIRUZ.

KALAU NIK AJIS TAK MAHU SERTA DENGAN UMNO KONONNYA UMNO BANYAK SKANDAL, OK LAH, ITU PANDANGAN DIA...HABIS TU MACAMMANA DENGAN PANDANGAN NIK AJIS TERHADAP PAKATAN RAKYAT YANG DIKATAKAN JUGA MEMPUNYAI SKANDAL.

NIK AJIS..PANDANGAN TU BIARLAH DENGAN PANDANGAN YANG ADIL SEBAGAI SEORANG ILMUAN AGAMA..DITAKUTI NANTI DI PADANG MASHYAR KELAK MATA TUAN GURU DIBUTAKAN TUHAN KERANA MEMANDANG DENGAN SECARA TAK JUJUR.

IKUTI BERITA SELANJUTNYA IKUTI PAUTAN DI BAWAH;

http://aspirasi-bangsa.blogspot.com/2009/04/fairus-prepare-for-expose-state.html

7 Comments:

Awanama said...

Nik Aziz kan dah tua,dengar lagu pon menangis,jangan kacau dialah.Nanti dia akan keluarkan fatwa skandal mana yang haram dan skandal mana yang hahal.

TAAVEEKUN PERAK said...

Sebenarnya orang melayu PAS dan UMNO telah dipermainkan oleh seorang manusia bernama Anwar "Drama King" Ibrahim!

Kenapa saya katakan demikian? Sebabnya ini adalah permainan polilitik gila Si Agen Zionis ini, dia telah mengaturkan segalanya dan kini PAS dan UMNO seolah-olah berada di dalam keadaan "Check Mate"

Bila melayu berpecah siapa yang untung? Jawapannya ialah tiada siapa yang untung pun! Kecuali Anwar dan cita-cita politik gilanya sahaja! Demi mendapatkan kuasa atau lebih tepat lagi saya mengatakan demi hendakkan kerusi PM Anwar sanggup berbuat apa sahaja hatta sanggup menghancurkan bangsa sendiri sekali pun!

Inilah kenyataan pahit yang harus ditanggung oleh dua parti yang mewakili kaum melayu di negara kita ini.

Di dalam keadaan sekarang ini, UMNO sudah mula mendapat semula kepercayaan orang melayu namun ianya tidak cukup untuk UMNO memenangi sesebuah kawasan yang ditandingi kerana masih ada segelintir kaum melayu yang menyokong PAS!

Namun bilangan orang Melau yang menyokong PAS ketika ini amat kecil sekali, saya tahu jauh di sudut hati pemimpin-pemimpin PAS memang ada yang terasa kepiluan apabila mereka semakin kurang mendapat sokongan mealyu/islam.

Angkara siapakah ini? Kenapa PAS masih tidak mahu muhasabah diri? Kenapa PAS terlalu ego untuk mengakui yang mereka lebih memerlukan UMNO dari UMNo memerlukan PAS ketika ini? Kenapa tidak boleh diadakan satu kata sepakat di antara UMNO dan PAS demi menjaga kebajikan bangsa melayu?

Kenapa harus PAS menjadi pak turut? Kenapa harus PAS menjadi budak suruhan kepada beberapa individu yang gilakan kuasa? Kenapa PAS tidak meletakkan kepentingan rakyat melebihi dari kepentingan peribadi Anwar dan kumpulan Erdogan dalam PAS?

Siapa yang menguasai PAS sekarang ni? Golongan ulamak atau golongan 'ERDOGAN" yang bertuhankan Anwar "Kaki Putar Alam" Ibrahim?

Tahniah kepada Anwar Ibrahim kerana telah "check mate" kan PAS dan UMNO!

Apa pendapat anda? Siapa yang rugi?

HILANGLAH SUDAH ERTI KEMERDEKAAN DI BUMI YANG TERCINTA INI GARA-GARA SEORANG MANUSIA YANG BERNAMA ANWAR YANG TERLAMPAU GILAKAN KUASA SEHINGGA SANGGUP MENGHANCURKAN NEGARA MALAYSIA!

BANGUNLAH WAHAI RAKYAT MALAYSIA, MARILAH KITA SEPAKAT MENOLAK ANWAR IBRAHIM YANG SUDAH TERANG LAGI BERSULUH AGEN YAHUDI ZIONIS INI!

MARILAH KITA BERSATU!

Mohammad Roslan said...

Salam,
Mamak pernah dengar "Mother oF battle" dari Arwah Sadam Hussein...kini ada bom father pulak dari fairus pulak...Tak payahlah penat-penat dedah apa-apa!.Dulu cerita enam peti entah jin sembunyi kat mana ya...?.di Pulau Korea sebelah jambatan penang kot?.Tentang PKR ini tak payah bongkar pun semua tahu apa kerja kamu semua..cuma masa akan menentukan nasib kamu semua.Sir Issac Newton dalam asas Sains berkata "Every Action will Follow with Reaction"...Jadi kesan dari tindak-tanduk kamu terimalah kesannya!!!!.Hmmm...pilihanraya kecil lagi..entah berapa lagi ya akan datang dari PKR...nak habiskan duit rakyat nie...dengan nama demokratik!.Ada juga penyokong PKR kata "Ini Taktik Anwar Nak melemahkan Kerajaan dengan Pilihanraya kecil".Apa punya samdol orang-orang seperti ini...wassalam.

Awanama said...

SALAM BANG TUAH,

MEMANG MENJADI TAKTIK ANUAR UNTUK MENGADAKAN PILIHANRAYA KECIL TETAPI PILIHANRAYA KECIL YANG DEPA BUAT MESTI DEKAT KUBU KUAT DEPA JE... SEBAB DEPA TAHU AKAN MENANG ..

NIE PILIHANRAYA KECIL SATU KEMPEN JUGAK BAGI ANUAR SEBAB DENGAN PILIHANRAYA KECIL NIE IA DAPAT LIPUTAN MELUAS SATU MALAYA BILA PR MENANG NANTI DIA CAKAP LA YANG RAKYAT MALAYSIA MAHUKAN PR MEMERINTAH ... GUA DAH TAHU DAH TAKTIK ANUAR NIE MEMANG MACAM CELAKA PUNYA AGEN YAHUDI NIE SUKA DENGAN HURU HARA...

JIRO#####

Awanama said...

Bagi Bangsa kpd UMNO, dijualkan.
Bagi Islam kpd PAS,pun dijualkan.
Dah nasib Melayu utk menjadi layu dan mati pucuk.

Awanama said...

Salah tu Tanpa Nama,

Bagi Bangsa kpd PKR, dijualkan, dimalukan, dilembukan, diHarrierkan, dikuarikan, dikhalwatkan dan di pilihan-raya kecil-tak-habis-habiskan yang membazirkan duit rakyat.

Bagi Islam kpd PAS,pun dijualkan,diterima-laku-bersekedudukan-kan, dicarutkan, diNgakan, diNgehkan, ditanahcina999tahunkan dan dilawak-lawakan disidangDUNbawahpokok-kan.

Dah nasib degil Melayu tak nak diUMNOkan.

Awanama said...

Bagi penang kpd DAP, akan dibazirkan wang rakyat 100juta untuk dibaikpulihkan padang rumput elok-elok yang dirosakkan. Ape cerita tu??? rumput pun nak makan ke?????

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online