Selasa, 7 April 2009

DOKTRIN PEMBANGKANGKAH INI..?

BENARKAH APA YANG PENULIS DENGAR BESOK 8 APR PIHAK PEMBANGKANG AKAN MEMAKAIKAN ANAK-ANAK MEREKA DENGAN TOPENG NIZAR ?

HAHAHA…APA PUNYA TAKTIKLAH…NI NAK JADIKAN NIZAR ULTRAMAN ATAU SUPERMAN KE ?

HAAA…SEKIRANYA INI BERLAKU MAKA IANYA AKAN SEBIADAP PIHAK YAHUDI…?

KENAPA PENULIS BERPENDAPAT SEDEMIKIAN…

IANYA KERANA PIHAK YAHUDILAH YANG MENCIPTA MITOS DAN HERO SEMPURNA SEPERTI SUPERMAN..BATMAN..CATWOMAN...DAN LAIN-LAIN.

KITA PERLU BERTANYA KENAPA PIHAK YAHUDI MENCIPTA SEGALA MITOS DAN HERO SEMPURNA TERSEBUT..

TUJUAN UTAMA PIHAK YAHUDI ZIONIST MENCIPTANYA ADALAH KERANA BERTUJUAN MENJALANKAN DOKTRIN JAHAT MEREKA AGAR UMAT ISLAM MELUPAKAN REALITI SEBENAR..

APAKAH MADSUD DOKTRIN JAHAT MEREKA AGAR KITA MELUPAKAN REALITI SEBENAR…?

AGENDA DAN TUJUAN MEREKA AGAR KITA MELUPAKAN PEJUANG-PEJUANG ISLAM DAN LEBIH KENAL KEPADA HERO DAN MITOS CIPTAAN MEREKA..

CUBA TANYA ANAK-ANAK KITA..SIAPA ITU SUPERMAN ATAU ULTRAMAN..TENTU MEREKA BOLEH MENJAWAB DENGAN PANTAS..

CUBA KITA TANYA MEREKA PULA TENTANG SALEHUDDIN AL-AYUBI ATAU IMAM MAHADI. MAKA TENTU TAK RAMAI YANG MENGETAHUINYA…JADI TIDAK KETERLALUAN SEKIRANYA PENULIS BERPENDAPAT MASYARAKAT ISLAM SENDIRI TELAH MELUPAKAN PEJUANG ISLAM SENDIRI…

JADI SEKIRANYA BENAR APA YANG DIBUAT OLEH PIHAK PEMBANGKANG DENGAN MEMBERIKAN ANAK-ANAK MEREKA MEMAKAI TOPENG NIZAR SEBAGAI SATU LAGI USAHA MENCIPTA HERO ATAU MITOS SEMPURNA DAN DENGAN BERKESANNYA MENDOKTRINKAN KEDALAM PEMIKIRAN ANAK-ANAK DAN AHLI MEREKA BAHAWA HANYA NIZARLAH HERO DAN IDOLA ISLAM SERBA SEMPURNA.

JADI…BUKANKAH PIHAK PAS/PR JUGA KELIHATANNYA CUBA MENIRU TAKTIK MENDOKTRINKAN FIKIRAN MELALUI MITOS-MITOS CIPTAAN ATAU HERO SEMPURNA BAGI MENTABSUBKAN PENYOKONG DAN SETERUSNYA MELUPAKAN SEGALA KENBAIKAN DAN JASA-JASA UMNO/BN ?

1 Comment:

Gukita said...

Tektik meraih simpati. Bukan hanya Pembangkang guna cara nih, PLO pun guna jugak dengan gambar-gambar Arafat. Revolusi Iran guna jugak dengan gambar Khomeini.

Yang menjadi persoalannya ialah sejauh mana perjuangan Nizar berbanding dengan kedua tokoh tersebut? Bak setitis air dari dalam tempayan lagaknya.. Tidaklah sampai menjadi simbol satu perjuangan menuntut haq.. terlalu kerdil apa yang diperjuangkannya..

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online