Sabtu, 23 Januari 2010

BLOGGER YANG TERLUPA MARTABAT SEBAGAI SEORANG MAKNUSIA.?

 

SEDANG KITA MASIH DISELUBUNGI KESEDIHAN DENGAN BERITA KEMANGKATAN SEORANG ULIL-AMRI YANG AMAT DIKASIHI..

KITA DIKEJUTKAN DENGAN SATU PERKARA YANG AMAT MEMERANJATKAN LAGI MENYEDIHKAN APABILA TERDAPAT SEORANG BLOGGER DENGAN BIADAP DAN DURHAKANYA TELAH MENGELUARKAN KENYATAAN DI LUAR BATASAN KEMAKNUSIAANNYA..

SUNGGUH RENDAH DAN HINANYA SIFAT DAN MARTABAT BLOGGER TERSEBUT. APAKAH KERANA DAH TERLALU TAKSUB BERBLOGGING DIA TERLUPA MARTABATNYA SEBAGAI SEORANG MAKNUSIA.

PADA PENDAPAT PENULIS SIKAP DAN SIFAT SEBEGINI ADALAH LEBIH SESUAI UNTUK SIFAT DAN MARTABAT SEEKOR HAIWAN.

APAKAH JIKA TELAH MENJADI KEBIASAAN JIKALAU ILMU HAIWAN YANG DITUNTUTNYA MAKA HAIWAN JUGALAH JADINYA.

MASIH MAKNUSIAKAH DIA..?

-------------------------------------------------

RAKYAT MALAYSIA TANPA MENGIRA AGAMA DAN BANGSA MENERIMA DENGAN SHADU BERITA KEMANGKATAN DYMM SULTAN JOHOR DARUL TAKZIM YANG DIKASIHI.

DAN DIKESEMPATAN INI PENULIS INGIN MERAFAK SEMBAH MERAKAM TAKZIAH DI ATAS KEMANGKATAN DYMM SULTAN JOHOR SULTAN ISKANDAR IBNI ALMARHUM SULTAN ISMAIL

HENDAKNYA SEMUGA ROH AlMARHUM BAGINDA SULTAN DITEMPATKAN ALLAH SWT DIKALANGAN PARA AMBIA, SHUHADA DAN SOLIHIN...AMIN YA RABBAL ALAMIN..

AL- FATIHAH.

1 Comment:

Unknown said...

SLM BRO...SBG RAKYAT JOHOR AKU CUKUP MARAH BTUL DGN SI KIWAK ADUKA SIYAL NI!. NI BUKAN MAIN2 PUNYE MARAH! AKU HARAP PIHAK POLIS JGN ANGGAP PERKARA NI PERKARA REMEH! INI MEMBABITKAN INSTITUSI DIRAJA. SIYAL PUNYE ADUKA!! HARKKK PTUIHHH!! >:0

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online