Ahad, 19 April 2009

RANCANGAN PENDERHAKA PART 2.

Tindakan Speaker Dewan Undangan Negeri (DUN) Perak V. Sivakumar menggantung tugas Abdullah Antong Sabri sebagai Setiausaha DUN Perak seperti yang dilaporkan media hari ini adalah tidak sah dan tidak boleh dikuatkuasakan, kata Setiausaha Kerajaan (SUK) negeri Perak Datuk Dr Abdul Rahman Hashim.

http://www.utusan.com.my/utusan/info.asp?y=2009&dt=0418&pub=Utusan_Malaysia&sec=Terkini&pg=bt_15.htm


- AYOO..YOOO..TAMBI SUKA-SUKA GANTUNG SANA, GANTUNG SINI. TAK HABIS-HABIS.

APA TAMBI NI INGAT DEWAN UNDANGAN NEGERI NI DIA YANG PUNYA KE. TARAK BACA PUNYA ORANG…

OOO..MAU KASI DELAY ITU DEWAN PUNYA SIDANG KA…7 BULAN DELAY SUDAH BOLEH KASI BUBAR KA…HAHAHA..DEI TAMBI MANA ADA BACA…

AUTAH NI DAH SINONIM DENGAN PR, ADA SAHAJA BELIT DAN KALENTONG BUSUK MEREKA UNTUK MENGAGALKAN USAHA KERAJAAN BN NEGERI PERAK MENJALANKAN KERJA..

JUGA, INILAH CONTOH KALAU DILETAKAN SESAORANG SECARA TANGKAP MUAT TANPA MEMASTIKAN KESESUAIAN ATAU KEBOLEHANNYA UNTUK SESUATU KEDUDUKAN..

ISSSSHH...NAK TERGELAK PUN ADA MELIHATKAN MACAM-MACAM TINGKAHLAKU DAN GELAGAT PELIK PEMIMPIN-PEMIMPIN DAN ADUN PAKATAN RAKYAT…DAN SEKARANG TAMBI NI PULAK TAK HABIS-HABIS DENGAN AUTAHNYA..!!!

NIK AJIS...APA PANDANGAN TOK GURU. TAPI PENULIS TAK HERAN KALAU TOK TETAP MENYOKONG KAUM KERABAT TOK WALAU PUN MEREKA BERKELAKUAN GANJIL KERANA TOK SENDIRI PUN SEORANG YANG GANJIL DENGAN FATWA PELIK..!!!.

3 Comments:

Tanpa Nama said...

Itu bukan tambi lah...ini ane punya cerita sudah tarak boleh guna pakai.dia bikin haprak mau kasi kecoh satu perak..kasi buang itu ane hitam punya...memang ane tarak baca ha ha ha ha....

Parpu Kari said...

DEPA NI DAH MELAMPAU LA ABANG TUAH!

SABAR PUN ADA HADNYA!

kuntakinte said...

salam, ayooo.... ini lah sebab musabab kalau dah melayu bagi muka pada keling DAN SANGGUP BERDIRI BELAKANG keling mabuk todi....melayu PKR dan PAS juga yang defend....maka apa perlu kita sebagai rakyat buat!!!!!

KITA TOLAK MASUK GAUNG INI PAKATAN PEMBANGKANG DAP, PKR DAN PAS!!!!

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online