Khamis, 19 Januari 2012

KAWAN LAMA TUAH..MR. NALA AKHIRNYA SALUTE PADA BLOGGER PRO BN (BPN)PRU 13 semakin hampir tiba, bloggers pro BN terus menerang sambil mempertahankan pemimpin2 mereka dari serangan kita. Malang nya mereka lebih nampak terserlah kejayaan nya. Mereka lebih nampak lebih berjaya dan berkesan dalam kempen2 untuk memajukan parti dan pemimpin2 mereka.
Saya tidak kata mereka itu sangat baik tetapi mereka lebih berjaya daripada kita. Kejayaan mereka ini di sebabkan mereka bersatu - mereka ada ketua pemimpin bloggers nya, setiap bloggers yang pro BN mereka telah masuk kan kedalam semua link. Ini bermakna ianya memudahkan semua untuk memasuki semua bloggers yang pro BN. Bahkan mereka juga sanggup memasuk kan link dari bloggers yang menentang mereka.

Hal sedemikian tidak pernah ujud dalam alam maya bloggers yang pro Pakatan Rakyat. Bloggers PR yang sudah maju dan banyak bilangan hit sabgat berlagak sombong, mereka tidak mahu masuk kan link bloggers yang baru atau yang tidak terkenal. Ini berlaku pada diri saya. saya pernah minta sedekah pada bloggers seperti Idham Lim (Cina Islam) atau banyak lagi yang lain. Permintaan saya tidak dilayan.

Cuma satu blog sahaja yang sangat bermurah hati yang mahu masuk kan blog saya dalam link nya - iaitu blog Al Banjari, saya sangat berterima kasih kepada Tn punya blog iaitu Wak Raden. 

KOMENTAR PENULIS;
WELL KAWAN-KAWAN, MR. NALAPAMBU NI SEMEMANG SEORANG PERJUANG BERJIWA KENTAL DAN MENCINTAI TANAHAIRNYA.

TAPI....YANG PROBLEMNYA PERJUANGAN BELIAU TERSILAP ARAH...TERSASAR KERANA DAKYAH PUAK JUAK PEMBANGKANG. SO...KITA DOAKAN AGAR TERBUKA HATINYA UNTUK BERJUANG BERSAMA-SAMA BARISAN NASIONAL. 

OH YA...LAMA PENULIS TAK BUAT POSTING DALAM BLOG APA TAH LAGI LAYARI BLOG. MAAFKAN PENULIS...KEBELAKANG NI HIDUP PENUH DENGAN CUBAAN DAN DUGAAN SEHINGGA HILANG TUMPUAN.

TETIBA HARI NI TERLUANG MASA BUKA BLOG ...TERPERANJAT PENULIS BILA TERBACA SAHABAT LAMA KITA SEKUPANGDUA KENA SAMAN 10JUTA. TAPI...SEMEMANGNYA SEKUPANG DUA BERJIWA PERJUANG HEBAT...BELIAU TAK MENGALAH...TAK GENTAR....MALAH DENGAN SOKONGAN DAN BANTUAN SAHABAT, PEMIMPIN DAN BLOGGER BELIAU TELAH BANGKIT UNTUK MELAWAN.

SHABAS DAN TERUSKAN SEKUPANG DUA...

KAWAN TETAP BERDIRI DI BELAKANG SAHABAT...DAN KAWAN PERCAYA RIBUAN LAGI BERSAMA-SAMA SAHABAT.

4 Comments:

Unknown said...

SLM BRO..DIA NK DPT HIDAYAH KOT..KLU DIA NK TOBAT ALHAMDULLILAH LERR HUHUHU

AbgTuah said...

WA'ALAKUMUSALAM BRO JEFFRY.

HMM..SEMEMANGNYA KITA DAH HAMPIR MENEMUI KEJAYAAN.

SEMANGAT KAWAN...BUKAN SENANG NK DAPAT KOMEN POSITIF DARI PUAK BLOGGER PEMBANGKANG...LEBIH-LEBIH LAGI DARI MR. NALA NI. LAMA DULU KAWAN SELALU BERTEMPOR DENGAN DIA...MEMANG SEORANG PERJUANG YG KERAS HATI ORANGNYA.

SO...KALAU DIA DH DAPAT HIDAYAH DAN NK TAUBAT...KITA HULURKAN TANGAN SEBAGAI SAHABAT.

Ali Abdullah said...

salam abang tuah, kawan rindu pada suasana masa kita bersama2 rakan rapat lain seperti skupangdua dan kuntakinte.. selamat kembali ke saf perjuangan. harapan kawan, agar kita ditemukan lagi seperti dulu insyaallah jika umur panjang.

AbgTuah said...

WA'ALAKUMUSALAM BRO APAI.

KAWAN PUN SELALU TERINGAT PADA APAI DAN KENGKAWAN LAIN. TERINGAT KITA KESANA-KEMARI SEMASA KITA SESAMA BERJUANG DULU..

JIKA NAK DATANG KL JANGAN LUPA KONTAK KAWAN...NANTI KAWAN AKAN AMBIL KAT AIRPORT.

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online